Dug moru - Epizoda 9
Dug moru - Epizoda 9
in ,

Šta nam otkriva 9. epizoda “Na distanci” serije Dug moru?

Dug moru – Epizoda 9

Nova, 9. epizoda serije Dug moru koja nosi naziv “Na distanci” otkriće nam nove delove slagalice koju pokušavamo sve vreme da sklopimo. Prethodna epizoda je naišla na odlične kritike gledalaca, pogotovo sekvence “hodanja unazad” koje su okarakterisane kao “nešto najbolje snimljeno kod nas”.

Saznajte šta vas sve očekuje u novoj epizodi koju ćemo gledati u nedelju, 1. decembra u 21h na kanalu Superstar, kao i u ponedeljak u 20h na RTS-u. Slede sinopsis i najava.

Dug moru – Epizoda 9

Renko i Julija useljavaju se u novi stan u kojem će se roditi beba. Rnjo shvata da ne može da živi u stanu koji su mu dali Sikima i Ćunto i napušta ga. Olga dalje traga za istinom o majci.

Dok se Periša sprema da ode na rođendan kod Gorana, Olga pronalazi u njegovom telefonu brojne Svetlanine poruke. Periša se sreće sa starim prijateljima, ali biva iznenađen kad dođe i Ćale.

U nadi da će rešiti problem, prihvata Ćaletov poziv da se priključi nekom poslu. Pijan i radostan što se konačno otvorila neka mogućnost da reši problem duga, sluša muziku i peva.

U takvom raspoloženju zatiče ga Olga, koja ga napušta. Kaže da odlazi negde gde je ljudi ne lažu. Periša, nesposoban da ćerki kaže potpunu istinu, gubi njeno poverenje.

Režija: Goran Gajić
Uloge: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Mina Sovtić, Bojana Maljević, Bojan Žirović.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Besa epizoda 10

Omča oko Uroša! Pogledajte šta vas očekuje u 10. epizodi serije Besa

Preživeti Beograd

U 8. epizodi serije “Preživeti Beograd” Nevena saznaje veliku porodičnu tajnu