in , ,

Šta nam donosi nova sezona? U 1. epizodi 2. sezone serije Senke nad Balkanom gledaćete

Senke nad Balkanom Sezona 2 Epizoda 1

senke nad balkanom sezona 2 epizoda 1

Nova sezona serije Senke nad Balkanom je stigla! Ukoliko ne možete da čekate kompletnu sezonu možete da pogledate na platformi EON. Za oni koji će pratiti nedeljno po jednu epizodu na kanalu Nova S donosimo vas sinopsis i najavu za 1. epizodu 2. sezone.

View this post on Instagram

Čekanju je došao kraj! Bilo gde u Srbiji, svih 10 epizoda druge sezone domaće kultne serije „Senke nad Balkanom” možeš da gledaš odjednom – bez čekanja i reklama! Za samo 990 dinara cela nova sezona Senki 2 čeka te u EON, D3 i D3i Video klub katalogu „Senke nad Balkanom 2“. Sve epizode su ti dostupne 30 dana od trenutka kupovine. Ako si SBB korisnik gledaj seriju preko EON Smart Box-a, D3 i D3i box-a, ili preko EON aplikacije na Smart TV-u, telefonu, tabletu i računaru. Ukoliko nisi naš korisnik, Senke 2 možeš da gledaš preko bilo kog interneta u Srbiji, aktivacijom EON aplikacije na jednom Smart TV-u i na do 3 mobilna uređaja – telefonu, tabletu ili računaru. Uz to, promotivno dobijaš i kompletan sadržaj EON Premium TV paketa sa celokupnom ponudom kanala koja je dostupna na EON platformi, u trajanju od 30 dana. Od 11. novembra na kanalu Nova S. @senkenadbalkanom #SenkeNadBalkanom #SenkenadBalkanom2

A post shared by TVINEMANIA – SERIJE (@tvinemania) on

Poslednji dani 1933 godine. Nakon neuspelog pokušaja atentata na Kralja Aleskandra u Zagrebu jasno je da je Jugoslavija u ozbiljnoj političkoj krizi. Velike političke i strategijske igre zapliću se i u zemlji i inostranstvu, sam opstanak Jugoslavije je doveden u pitanje.

Ipak, Beograd potresa nešto sasvim drugo : jezivo ubistvo na Avali, u srednjovekovnoj tvrđavi Žrnov na mestu gde će se uskoro izgraditi spomenik neznanom junaku Ivana Meštrovića.

Inspektor Pletikosić, sadašnji šef beogradskog odeljenja za krvne i seksualne delikte preuzima istragu, uz pomoć mladog pomoćnika Zečevića.

Od sirotinjske Jatagan male pa do elitnih klubova Beograd je u novogodišnjoj groznici, i sav taj svet, od sitnih lopova pa do prestoničke elite, brojeći poslednje sekunde stare godine ne vide kakvi ponori istorije se pred njima otvaraju…

Režija: Dragan Bjelogrlić

Uloge: Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabež, Igor Đorđević.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

U 5. epizodi serije Preživeti Beograd gledaćete

Večeras 1. epizoda 2. sezona serije Biser Bojane, saznajte šta vas očekuje