in ,

Šta nam donosi 4. epizoda 2. sezone serije Senke nad Balkanom? (VIDEO)

Senke nad Balkanom – Sezona 2 / Epizoda 4

Ivan Meštrović je napravio nekoliko simbola Beograda. Jedan od njih je i spomenik Neznanom junaku. Sa kakvim poteškoćama se sureo tokom izgradnje, pratite u nastavku Senki nad Balkanom 2.

U ponedeljak, 1. decembra u 20h na kanalu Nova S emitovaće se 4. epizoda 2. sezone serije Senke nad Balkanom, a ispod možete da pročitate sinopsis i pogleda insert iz epizode. Najava će uskoro biti objavljena.

Senke nad Balkanom – Sezona 2 / Epizoda 4 – 2. decembar, 20h NOVA S

Otkrivanjem leša grofa Novickog izbija ogroman skandal. Maja moli Taneta za pomoć u istrazi koju ona sama sprovodi. Plan o rušenju Jatagan male i dizanju novog naselja na njenom mestu kreće da se ostvaruje.

Mirić dobija uputstva da u trgovini opijumom sarađuje sa Godinom, krticom službe u ustaškim redovima. Obrad Savković, vlasnik časopisa “Novog doba” korak po korak sprovodi svoju agendu služeći se spletkama i ucenama.

Maja se sve više zapliće u priču koju ne razume u potpunosti. Tomasović prilazi Miriću kao bi se dogovorili oko saradnje. Sonja, bivša Tanetova žena, napušta muža. I dok izgleda da su svi savezi skopljeni, u trenutku se sve menja, a ubica nastavlja svoj krvavi put…

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Žigosani u reketu - Sezona 2 / Epizoda 5

Radnja se zahuktava! U 5. epizodi 2. sezone serije “Žigosani u reketu” gledaćete

Grupa

Pogledajte najavu za 8. epizodu serije “Grupa”