Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Srpski film “Travelator” premijerno u Montrealu

/
/
/

Novi film Dušana Milića “Travelator” biće premijerno prikazan na Montrealskom filmskom festivalu u glavnom takmičarskom programu.

Posle nekoliko godina, “Travelator” je prvi srpski film koji će biti prikazan u glavnoj konkurenciji ovog festivala najviše kategorije.

travelator

Milićevo ostvarenje je na programu 27. avgusta. U “Travelatoru” glavnu ulogu tumači mladi srpski glumac Nikola Rakočević. a od naših glumaca tu su još Boris Isaković, Stribor Kusturica, Goran Šušljik i Slavko Labović, a pojavljuje se i ekipa mladih američkih manje poznatih glumaca. Film je sniman na lokacijama u Beogradu i Las Vegasu.

U filmu se radi o mladiću koji je ratna izbeglica i koji je u Sloveniji dobio pasoš, ali živi u Srbiji. On učestvuje u kreiranju pucačke video-igrice, nešto slično filmu “Shooter”. Pošto je najbolji pucač u igrici, srpska mafija ga angažuje da postane pravi ubica. On odlazi u Las Vegas da bi eliminisao zaštićenog svedoka u jednom važnom političko-kriminalističkom procesu vezanom za Srbiju – izhjavio je ranije Dušan Milić.

Milić je snimio filmove “Jagoda u supermarketu” (2003) i “Guča!”

Izvor: blic.rs

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text