in ,

Šou program Tvoje lice zvuči poznato se nastavlja! Druga epizoda večeras u 21h na Prvoj

Tvoje lice zvuci poznato – Epizoda 2

Ekipa omiljene emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ nastavlja u istom ritmu – ludo i veselo, a sve zarad najlepšeg humanitarnog cilja. Keba, Ana, Pagonis, Edita, Aleksa, Knez, Željko, Ivana, Katarina i Daniel imaju i ove nedelje zahtevne imitacije i maskiranja koja su trajala po nekoliko časova. Mnogo se modrica nakupilo tokom priprema, Keba i dalje ima zavoj oko noge ali ništa neće sprečiti ove super takmičare da daju svoj maksimum kako bi publika uživala u njihovim intepretacijama najvećih holivudskih i domaćih zvezda.

Specijalni gost u žiriju je zlatni srpski odbojkaš Aleksandar Bata Atanasijević koji, kako kaže, mnogo voli ovaj šou i zadovoljstvo mu je što će biti deo ekipe makar na jedno veče. Marija Kilibarda nije propustila priliku da ga malo propita za njegovu bivšu devojku Saru Jo ali Bata je uspeo da se na duhovit način izvuče i preskoči peckanje i ostalih članova žirija koji se sećaju odbojkaševog pojavljivanja u šouu kada je iz publike pratio i navijao za Saru. Kako se Bata snašao i šta je rekao tim povodom saznaćemo večeras od 21 sat na Prvoj.

Ono što je sigurno, očekuje nas pravi spektakl, a maskeri i šminkeri su i ovaj put nadmašili sebe. Knez je uživao u procesu maskiranja. Specijalno za ulogu poznatog repera Derula kojeg imitira večeras, išao je čak sedam dana u teretanu. Svi su ostali zapanjeni kako je Knez uspeo da za samo sedam dana nabaci pločice na stomaku. Knez je impresionirao sve, i stasom i glasom.

Keba će ovaj put zameniti štikle šljaštavim odelom sa velikom kragnom koje je svojevremeno nosio legendarni Čola. Kome odelo bolje stoji, videćemo večeras kao i zašto se Keba zbunio prilikom ovog nastupa.

Vrhunsku žurku priprediće Ivana Peters i Katarina Bogićević koje će otpevati duet Halida Muslimovića i Željka Bebeka. Niko ih neće prepoznati jer su maskeri toliko dobro uradili svoj posao da se čak i žiri namučio da pogodi ko je iza maske.

Videćemo i zašto je Edita fascinirala sve u studiju kao pevačica Halsley, i zašto se Atanasijević sve vreme smeškao tokom komentarisanja.

Aleksa Jelić i Daniel Kajmakoski biće u ulozi Brendona Juria i Tejlor Svift. Daniel je bio neponovljiv na štiklama koje su mu sve vreme zadavale strašne muke.

Ceo studio je zanemeo kad je video maske Ane Kokić i Željka Šašića. Njih dvoje našli su se u koži Bube Korelija i Maje Berović. Željko je naravno Maja, a Ana Buba.

Original originala! Kikbosker Pagonis će zapaliti studio vatrenim nastupom mega zvezde Džemirokvaja.

Kao i u prethonim sezonama, pobednici u svakoj epizodi osvajaju ček od 1.000 evra koji će proslediti u humanitarne svrhe.

View this post on Instagram

Ne smete propustiti sutra! @tlzp5 📺❤️

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Sinopsis i najava za 4. epizodu serije Crveni mesec

Tihomir Stanić kao Ivo Andrić u novom filmu RTS-a