in ,

Sofija razotkrila Mariju u 30. epizodi serije “Crveni mesec”

Crveni mesec – 30. epizoda

Sofija je uhvatila majku u laži, Hristina odlučuje da Petru kaže sve što misli, a Teodora konačno preuzima stvar u svoje ruke.

Tokom ponovnih susreta sa Pavlom, Marija očigledno nije bila dovoljno obazriva, pošto je Sofija počela da sumnja i sada od majke zahteva objašnjenje.

Gde se to moja majka smuca noću? Zašto se po ulici okreće oko sebe da proverava da li je neko prati? I kako je moguće da ti ideš po dućanima kada su dućani zatvoreni za mušterije – napala je Sofija Mariju.

Sutradan, tokom doručka, Ota je zanimalo odakle kutije sa novom odećom u garderoberu. Kako mu je Marija rekla da ide da igra bridž, a ne u dućan, pretpostavio je da su Sofijine, ali je ona odlučila da ne štiti majku, već da kaže istinu.

Video sam one kutije u garderobi, a znam da je mama igrala bridž sinoć, tako da ona nije mogla da ih donese – izneo je Oto pretpostavku.

Da. Samo ću morati da razočaram vati (oče), to su majčine stvari – rekla je Sofija.

Petar konačno uspeva da ostane nasamo sa Hristinom, ali glumica nije zainteresovana da trpi njegovo ponašanje.

Ti si, Petre, kukavica! Gde ti je sada čast i junaštvo? Za mnogo manje izlaziš na megdan, a meni nemaš hrabrosti da kažeš da te je porodica naterala da me se odrekneš – vikala je Hristina na Petra.

Dok razmišljaju šta je najbolje za njihovu ćerku, Vera nastoji da ubedi Jovana da se Teodora ne bi potresla ni ukoliko odluče da raskinu njenu veridbu sa Nikolom.

Ništa se ti ne sekiraj zbog Teodore, ja sam to sve sredila. Smirila se i prihvatila je sve što sam rekla. Biće ona dobro sve i ako otkažemo venčanje – rekla je Vera Jovanu.

Međutim, Teodora je pobesnela jer su se Vera i Jovan o njenoj sudbini i venčanju dogovarali mimo nje.

Vi se dogovarate? Pa vi niste bili u stanju nikada ni za šta da se dogovorite, kao ni sada! Nema potrebe više da se trudite, sve ću sama da rešim – bila je odlučna Teodora.

Da li će konačno staviti tačku na veridbu sa Nikolom, kako će se Marija izvući iz nezgodne situacije u koju ju je stavila Sofija i da li je Hristina konačno odlučila da prekine svaku vezu sa Petrom, saznaćete u uzbudljivoj 30. epizodi “Crvenog meseca”.

Izvor: PINK

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Žigosani u reketu 2 / Nova S

Kreće nova sezona serije Žigosani u reketu! Šta da očekujemo?

Biser Bojane 2

Saznajte šta vas očekuje u 2. epizodi 2. sezone serije Biser Bojane