in

Snima se nastavak popularnog domaćeg filma Pored mene

Film “Pored mene”, reditelja Stevana Filipovića koji je dobio je nagradu za najbolji scenario dobiće i nastavak čije snimanje kreće na proleće sledeće godine, otkrio je glumac Slaven Došlo.

“Potvrđeno mi je da ćemo na proleće naredne godine početi sa snimanjem drugog dela filma ‘Pored mene’. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem jer reditelj drži u tajnosti radnju priče i zbog toga još uvek nisam upućen u sve to”, rekao je Došlo za “Informer”.

Na okupu će verovatno ponovo biti ista glumačka ekipa, a u glavnim ulogama videćemo Slavena Došla, Nikolu Glišića, Hristinu Popović, Milicu Majkić, Mirjanu Karanović i druge.

Priča je krenula iz moje glave, i ne mogu da verujem dokle je stigla”, rekla je Karanovićeva. “Ideja je bila da moje studente naučim nešto više od snalaženja u scenskim okolnostima – želela sam da ih naučim da se snađu ispred kamere, da nauče da prave lik na filmu i planirala sam da napravim skroman studentski film. Ideju sam predstavila mom asistentu Stevanu Filipoviću koji je napisao scenario i snimio film“, istakla je glumica pre tri godine na konferenciji pred premijeru prvog dela filma.

Izvor: MONDO

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Meso – Epizoda 2 – Sinopsis & Promo (4.11.2017.)

Senke nad Balkanom – Epizoda 3 – Sinopsis & Promo (5.11.2017.)