in

Sloboda Mićalović u ulozi inpektorke u seriji Ubice mog oca 4

Sloboda Mićalović najnovije je pojačanje glumačkoj ekipi popularne kriminalističke serije “Ubice mog oca”. Ona će u četvrtoj sezoni tumačiti ulogu inspektorke zadužene za rešavanje slučaja silovanja.

Dunja je major-inspektor za krvne i seksualne delikte i bavi se rešavanjem silovanja u ovoj sezoni. Postoji jedan, ona sumnja, masovni silovatelj (da li ima jedan ili više njih, to ćemo videti do kraja). Vrlo je prijatna, ali je vrlo odlučna, hrabra i surova kada je potrebno da se nađe počinilac.

Sloboda Mićalović
View this post on Instagram

SERIJE | JESEN 2019 | Pogledajte najavu za domaće serije koje će biti premijerno emitovane ove jeseni na televizijama RTS 1, PINK, PRVA, NOVA S i SUPERSTAR. 📺 🎬 📢 @serija.grupa @psilaju.vetarnosi @urgentnicentar_official @sindjelici @preziveti.beograd @senkenadbalkanom @ubice_mog_oca @zigosani_u_reketu @ujka_novi_horizonti #BiserBojane #DelirijumTremens #DugMoru #Grupa #PsiLajuVetarNosi #UrgentniCentar #UC3 #SINDJELICI #PrezivetiBeograd #CrveniMesec #SenkeNadBalkanom #UbiceMogOce #UMO3 #ZigosaniUReketu #Svindleri #UjkaNoviHorizonti #TVINEMANIA @bojanamaljevic @whistler_dick @pavlemensur @nikaaa9 @tamarasustic @bojanatheproduct @contrast.studios @janxnina @nikoladjuricko @prvatelevizija @novas.tv @superstartv.rs @rtvpink @rts_predstavlja

A post shared by TVINEMANIA – SERIJE (@tvinemania) on

Između ostalog, kao primarna njena profesija je psiholog, pa te stvari kada se ukrste može da bude vrlo interesantno. Moja Dunja je žena koja je jako posvećena svom poslu, jako je predana i ono kako je oni ovde nazivaju, ona je ‘ortak’. Malo je sa svim muškarcima zaista drug i ortak, nikakva ženskica koja se tu provlači. Pitali su me da li imam nekih ljubavnih scena, prepleta i propleta, apsolutno ne i tim pre mi je zanimljivo da kao glumica iskočim u nešto novo – imam pištolj!

Sloboda Mićalović

Glumica se dugo i predano pripremala za ovu ulogu. 

Srela sam se sa baš tom inspektorkom koja se time bavi, da mi malo približi kako se razgovara sa tim ženama. Nažalost mi zbog okoline i mentaliteta te žene doživljavamo kao oštećene, a one to nisu.

Sloboda Mićalović

Nove epizode serije “Ubice mog oca” biće premijerno prikazane ove zime na televiziji Nova S.

What do you think?

Written by Amaranta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seriju “Južni vetar” gledaćemo na jesen 2020. godine

Nova sezona serije Sinđelići

U prvoj epizodi 5. sezone Sinđelići dobijaju radosnu vest