in ,

Sinopsis i najava za 4. epizodu serije Crveni mesec

Novu epizodu serije “Crveni mesec” gledaćemo večeras u 21h na televiziji Pink, a ispod možete da pročitate sinopsis i pogledate najavu svega što vas očekuje.

Teodora (Mina Milićević) se, uprkos bratovljevim savetima, požalila ocu Jovanu (Boja Lazarov) da je Stevan Kalinić (Ivan Zablaćenski) proganja. Ipak, iskusni vojnik stao je na stranu mladog kolege, tvrdeći da je njegova ćerka sama kriva što mu je na balu dala povoda za udvaranje.

Nikola Pašić (Lepomir Ivković), drži se svojih stavova o spregi vojske i države i prenosi ih Njegovom veličanstvu, kralju Petru (Miodrag Milanov), sa kojim je u vrlo dobrim odnosima, što često zna da smeta pukovniku Dragutinu Dimitrijeviću Apisu (Slaviša Čurović). On je kao šef vojnoobaveštajne službe zadužen za sva imenovanja, napredovanja ili smene u vojsci, njegova se reč sluša, te kao vođa organizacije “Crna ruka” odlučuje da okupi mladu vojsku i još jednom im kaže da se njihovi ciljevi moraju ispoštovati – “Ujedinjenje ili smrt”.

Autor: TvPink Printscreen

Baumenovi su na okupu. Baka Natalija (Olga Odanović) čvrsto čuva tajnu koju joj je Sofija (Ivana Dudić) poverila i koristi svaku priliku da svojoj unuci da po neki savet. Nasuprot njoj, Sofijina majka Marija (Nina Grahovac) nije zainteresovana za ćerkine probleme, šta više, ona je odlučna u svojim namerama da je dobro uda i ode iz Beograda. Ponovo je predlaže Sofiji momka za udaju, ali je ćerka kategorički odbija.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

U 18. epizodi 5. sezone serije Sindjeliići gledaćete…

Šou program Tvoje lice zvuči poznato se nastavlja! Druga epizoda večeras u 21h na Prvoj