in

Siniša Pavić snima seriju “Junaci našeg doba”

Trenutno traje snimanje nove igrane serije Siniše Pavića pod nazivom “Junaci našeg doba” čija premijera se očekuje krajem godine na RTS-u.

Prva sezona serije imaće 20 epizoda, ali nije isključeno da se snima i nastavak. Siniša navodi da je scenario za seriju pisao sa ravnodušnošću po pitanju toga da li će je snimiti ili ne. Reditelj serije Mihailo Miša Vukobratović ocenjuje da će prva sezona biti izuzetna po sadržini jer je Pavić ovog puta obuhvatio sve društvene slojeve, veoma široku lepezu likova, to jest preko 50 velikih uloga. Radnja se dešava u Beogradu danas, ovde, sa svim problemima i izazovima koje ovo vreme i društvo nosi u sebi.

Svaki posao sa Sinišom je izazov zato što on vrlo pažljivo i pednatno radi svoj posao, pa se i mi trudimo da tako radimo. Ovo je bilo posebno, pošto mislim da ništa nije radio šest godina, praktično od Bele lađe. Ovo je očigledno i za njega bio izazov veliki da u 76. godini počne da piše ponovo. Nikada on nije ni prestajao.

Miša Vukobratović o Siniši Paviću

Eva Ras tumači ulogu baba-tetke Stane koja je neka vrsta hroničara, nezadovoljna je i nema dobar odnos sa unukom.

Rekla bih da nisam samo saradnik u ekipi nego i najveći fan Siniše Pavića, jer obožavam sve što on radi. Mislila sam da posle 60 godina glumačke karijere za mene više nema teške uloge, ali Siniša je sad napisao ulogu koja mi je vrlo teška. Ova baba, Čučuk Stana koju igram je pametnija od mene, a to je teško igrati

Eva Ras o svojoj ulozi

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Grupa dolazi! Pogledajte trejler za novu RTS-ovu seriju

Nova, četvrta sezona serije Istine i laži od 2020. godine