in ,

Sindjelici – Sezona 4 / Epizoda 9 – “Seksualno obrazovanje” Promo + Sinopsis (16.3.2017.)

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za devetu epizodu četvrte sezone serije Sindjelici pod nazivom “Seksualno obrazovanje”, koju možete premijerno da pogledate u četvrtak 16. marta u 21h na televiziji PRVA.

Lila i Sreten otkrivaju da Metodije i Eva spavaju sami u devojačkoj sobi. Nastaje opšti haos, Sreten i Lila traže od njih da budu diskretniji.Jezda je naručio poker aparat za kafanu što se ne dopada Sretenu. Nikolina je zabrinuta za Ristinu budućnost, Fedor uz pomoć Koste pokušava da sazna koji fakultet bi odgovarao Risti. Gojkov razred ima čas seksualnog obrazovanja, na kome će prvi put videti kondom, što će ga uznemiriti.

Rista izražava želju da bude pilot. Fedor je presrećan, Nikolina se raspitala o školi koju će Rista pohađati u inostranstvu, nažalost ona puno košta… Srećom Rista ima račun u banci, ali novca nema, a Nikolina to još uvek ne zna.

Gojko isprobava kondom koji baci u vece šolju, što će sutradan izazvati zapušenje. Kako su za to Lila i Sreten optužili Evu i Metodija, nastaje sukob i oni razmišljaju o preseljenju u Novi Sad. Fedor odlučuje da proda radionicu. Inspektor Aca otkriva da zna tehniku dobijanja na aparatima. Da li je možda to spas za Fedora?

https://www.youtube.com/watch?v=S8GHzWc_f_U

Izvor: PRVA

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Sindjelici – Sezona 4 / Epizoda 8 – “Otmica Lile i Nikoline” Promo + Sinopsis (15.3.2017.)

Santa Maria della Salute – Epizoda 2 – Sinopsis (18.3.2017.)