in ,

Sindjelici – Sezona 4 / Epizoda 1 – “Kako je to biti mlad” Promo + Sinopsis

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za prvu epizodu nove, četvrte sezone serije Sindjelici pod nazivom “Kako je to biti mlad”, koju možete premijerno da pogledate u ponedeljak 6. marta u 21h na televiziji PRVA.

Eva i Metodije su sami u kući. Kada se Lila i Sreten neplanirano vrate ranije i zateknu ih u sopstvenom krevetu, nastaje haos.

Iznenađenjima nikad kraja, u porodicu Sinđelić stiže Lilina tetka Deni, žena modernih shvatanja i neobičnog karaktera.

Kolja ima problem jer ga maltretira drug iz škole, klupko se odmotava i saznajemo da je sličan porblem imao i Sreten u detinjstvu, da li je sada spreman da mu sin bude žrtva ili da ipak uzme stvar u svoje ruke?

Lila i Sreten upadaju u sukob sa Evom i Metodijem i oni odlučuju da napuste kuću. Kreću u potragu za stanom, ali to se čini mnogo težim nego što su mislili. Pitanje je da li će imati gde da prespavaju noć?

U gradu se pojavljuje poznati pisac i još poznatiji zavodnik Vanja, koji treba da održi kreativnu radionicu u školi, namenjenu ženama.

Stvari između Nikoline i Fedora se dodatno komplikuju kada on sazna da će Nikolina izaći sa Vanjom na večeru… On ima plan kako da im to pokvari, ali to može skupo da ga košta….

https://www.youtube.com/watch?v=_kjtrjYfZFE

Izvor: PRVA

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Branka Pujić kao Lilu umesto Snežane Bogdanović u novoj sezoni serije Sindjelići

Santa Maria della Salute – Epizoda 1 – Od 11. marta na RTS1 (VIDEO)