in ,

Seriju “Južni vetar” gledaćemo na jesen 2020. godine

Nakon uspeha filma “Južni vetar”, ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem ponovo se okupila i radi na snimanju nastavka filma, koji je prošle godine videlo više od milion ljudi i koji je, posle mnogo godina, vratio gledaoce bioskopu, kao i igrane televizijske serije “Južni vetar”.

Scenaristi Miloš Avramović i Petar Mihajlović doneće nam u 2020, neočekivane zaplete, ljubavi i anegdote, a glumačku ekipu ekipu i dalje predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, ali i novi likovi koje ćemo tek upoznati. Serija se snima u Srbiji, Crnog Gori i Italiji. Premijernih 14 epizoda gledaćemo na prvom programu RTS-a.

Seriju će dopuniti novi glumci, među njima, Vuk Kostić, Miodrag Dragičević, Miki Manojlović. Stara ekipa u malo razvijenijim ulogama.

Baća, kao i svi ostali likovi iz filma, ima neki razvoj, s obzirom da im je posao krenuo na bolje, onda to prati i neki privatan život. Tako da je Baća, izraziću se  žargonski, sada još luđi.

Miodrag Radonjić

„Južni vetar je izgleda prilično jako duvao pa je i mene doduvao do prvog seta. Ja igram gejmera koji dolazi iz potpuno drugog konteksta, čovek koji nije na ulici i koji ne zna ništa o tom realnom životu na asfaltu“, napomenuo je glumac Ivan Mihailović. .

Iskustvo igranja u krimi trileru, zahteva i određene promene u glumačkom poduhvatu.

Neki novi način razmišljanja, morate da usvojite, da razumete. Videćete glumce u novim šablonima i mislim da imamo fenomenalan scenario i da će ova serija stvarno da nam donese, nešto uzbudljivo, duhovito, kvalitetno.

Miloš Biković

Reditelju filma i serije, posle velikog uspeha prvog dela, nije bilo teško da priči da televizijski život.

Prvi deo je bio najteži, ovo sada je sve lagano, mi smo uigrani, znamo se svi odlično znamo šta radimo, glumci vladaju ulogama, samo se nadopunjujemo i razvijamo to u najboljem mogućem pravcu.

Miloš Avramović

Snimanje filma i serije trajaće do kraja 2019, a naredne godine nas očekuje velika premijera filma u Beogradu, kao i 14 premijernih epizoda TV serijala koji će biti emitovan ekskluzivno na RTS. Urednik televizijske serije je Marko Novaković.

Izvor: RTS.rs

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Sinđelići Sezona 5

VEČERAS kreće peta sezona serije Sinđelići

Sloboda Mićalović u ulozi inpektorke u seriji Ubice mog oca 4