Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
AdBlock je uključen!

Molimo Vas da isključite vaš AdBlock za sajt TVINEMANIA.RS. Reklame su jedini izvor prihoda za održavanje sajta. Hvala na razumevanju.

img

Serija The Walking Dead odnovljena za 8. sezonu

/
/
/

Televizija AMC je odlučila da obnovi popularnu seriju The Walking Dead za osmu sezonu nekoliko dana pre premijere 7. sezone.

Osma sezona serije The Walking Dead, koja će kao i prethodne imati 16 epizoda, premijerno će krenuti da se emituje od jeseni 2017. godine i dovesti seriju do jubilarne 100-te epizode.

Koristeći frazu nemilosrdnog Negana, predsednik kompanije AMC Charlie Collier je najavio obnovu serije sa rečima “eci-peci-pec”, nakon čega je dodao “Zadovoljstvo mi je da budem partner sa Robertom Kirkmano, Skot Gimplom i još nekoliko ljudi koji neumorno rade na televiziji kako bi fanovima doneli nove epizode serije The Walking Dead. A takodje, ono što je i najvažnije, zahvalio bih se i fanovima koji unose život u ovu neverovatno seriju zajedno sa nama”.

Premijeru sedme sezone serije The Walking Dead moći ćete da pogledate u ponedeljak, 24. oktobra u 22h na kablovskoj televiziji FOX.

Izvor: FOX
Izvor: FOX

Izvor: TVLine.com

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar