in ,

Serija “Južni vetar” od 10 epizoda početkom 2020. na RTS-u

Južni vetar

Južni vetar ponovo duva! Posle velikog uspeha filma “Južni vetar”, početkom sledeće godine stiže i nastavak u obliku serije od 10 epizoda na Prvom programu RTS-a.

Neočekivane zaplete, anegdote ali i ljubavi i izazove po scenariju Miloša Avramovića i Petra Mihajlovića doneće nam glumci među kojima su dva Miloša – Biković i Timotijević, Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković.

Upoznaćemo i nove junake.

Kopar je jedan od najzanimljivijih i najfilmičnijih gradova koje sam ja video i posetio. Sad bar u našem slučaju Kopar će glumiti Napulj. Stvarno i izgleda tako, ima te uličice.

glumac Miodrag Radonjić

Reklo bi se, da su kriminal i mafija, rasporostranjeni svuda u svetu, pa i na vetrovitom Balkanu i kod nas, teme koje privlače gledaoce, a i za glumce izazov tumačenje tih likova.

Mogu da kažem da je ovo prvi put da učestvujem u jednoj srpskoj, slovenačkoj produkciji. Bilo je vrlo zabavno, upoznao sam vrhunske profesionalce. Odličan je projekat i siguran sam da će biti uspešan.

glumac Paskvalea Espozita

Nakon 10 epizoda epizoda serije, u oktobru 2020. godine u bioskope stiže i film Južni vetar 2.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Još samo 3 epizode! 9. epizoda serije “Dug moru” otkriva još tajni (Tizer)

Psi laju vetar nosi

Saznajte šta nam donosi 9. epizoda 2. sezone serije “Psi laju vetar nosi”