Junaci naseg doba
Junaci naseg doba
in , ,

Serija “Junaci našeg doba” od 16. decembra na RTS-u

Nova serija Siniše Pavića

Od 16. decembra na Prvom programu RTS-a gledaćemo 20 epizoda nove domaće serije Siniše Pavića “Junaci našeg doba”.

Među prethodno emitovanim serijama Siniše Pavića nalaze se Bolji život, Srećni ljudi, Porodično blago, Stižu dolari i Bela lađa. Produkciju potpisuju „Telekom Srbija“ i „Košutnjak film“.

Glumaca više od 100. Reditelji su Miša Vukobratović i Ivan Stefanović.

Negde oko 120 glumaca je učestvovalo u seriji, ekipa oko 70 ljudi, i imamo veliko zadovoljstvo jer smo sve završili u roku.

izvršni producent Zoran Janković

Izvesni Velimir Čičanović zvani “Čičko” glava je jedne porodice. Oženio se Majom na četvrtoj godini studija sa kojom je dobio dvoje dece, ćerku i sina. Nakon studentskih dana izgubio je samopouzdanje u svetu za koji se nije pripremao.

Ne uživa veliki ugled kod svoje dece, a još manje kod supruge. Svi oni žive u stanu njegovog oca Arsenija, profesora matematike u penziji. Čoveku kao što je Čičko, koji ne imponuje, ni stavom, ni sposobnošću da živi zdrav život se ukazuje velika šansa. To će biti njegova prilika ili propast…

Serija se fokusira na dve porodice. Jedna je naizgled formirana, stabilna i obična, a druga nedovršena. Njihove sudbine će se povezati zahvaljujući mladim generacijama.

Sinopsis serije Junaci našeg doba

Kada život promeša karte postoji nada da se nekada izvuče ona prava. Pratimo ih na putu ka boljoj budućnosti. Oni su “Junaci našeg doba”.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Grupa

Besplatno pogledajte sve epizode serije Grupa

Sindjelići

Sretenu je sve lošije u 45. epizodi 5. sezone serije Sindjelići