Home » Serije » Domaće serije » Serija “Istine i laži” – Sinopsis i Najave
Foto: PRVA.rs

Serija “Istine i laži” – Sinopsis i Najave

Podeli ovo:

Nova domaća serija “Istine i laži” uskoro kreće sa emitovanjem na televiziji PRVA, a ispod možete pročitati i pogledati šta vas sve očekuje u prvoj sezoni.

O seriji

Nastala je po licenci veoma popularne argentinske serije “Graduados”, koja se sa ogromnim uspehom prikazuje i u nekoliko evropskih zemalja.

Kroz brojne različite situacije pratimo život porodice, prijatelja, ljubavi (uzvraćene i neuzvraćene), odnose između prijatelja, a kroz epizode se pojavljuju i novi likovi (gostujuće zvezde) koje dodatno upotpunjavanju najrazličitije životne situacije naših glavnih likova. Veliki broj naših poznatih glumaca, kao i novih mladih lica uneće u domove gledalaca smeh, ljubav, tajne, suze, bes, nežnost, prijateljstvo… i sve one stvari koje čine naš svakodnevni život.

Sinopsis

Matursko veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere, i početak nove faze u njihovim životima.

Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer, a Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo – i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu…

Posle slučajnog susreta između Marine i Nikole, na površinu će isplivati tajne iz prošlosti koje će im svima promeniti živote.

Ne preostaje nam ništa drugo već da sačekamo jesen i uživamo u novoj domaćoj seriji koja će sasvim sigurno postati omiljena gledaocima Prve.

Najave

#1 – Kad žena kaže da bi se svakako udala za svog supruga čak i da nije ostala u drugom stanju, pomislili biste da je to istina ili laž?

#2 – Da li žena govori istinu lli laže kada kaže da se ne kaje što je napustila posao jer joj je porodica na provm mestu?

#3 – Znamo da se zet „dobro slaže“ sa taštom, ali da tvrdi da ga tast, koji mu je „dao“ ćerku, voli kao sina, da li je to baš istina?

#4 – Kada tast kaže da je srećan što je njegova ćerka u sigurnim rukama, to može biti i istina i laž. Sve dok ne čujemo šta o tome misli ćerka.

#5 – Ako je lepota na prvom mestu, onda je lako obuzdavati se u jelu, i imati samokontrolu, zar ne?

#6 – Da li i vi mislite da muškarac i žena mogu biti samo najbolji prijatelji?

Režija: Mihailo Vukobratović / Milan Konjević, Predrag Marković

Muzika: Sergej Ćetković

Uloge: Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Jana Milić Ilić, Žarko Stepanov, Jelena Gavrilović, Borka Tomović, Svetislav Bule Goncić, Bojana Ordinačev, Vladimir Kovačević, Feđa Stojanović, Ljiljana Dragutinović, Anja Mit, Sofija Rajović, Dušan Kaličanin, Đorđe Kreća, Marina Ćosić, Milan Zarić

Produkcija: SMART MEDIA PRODUCTION

Produkcija i emiter: PRVA TV

Izvor: PRVA.rs

Slični naslovi

Podeli ovo:

Komentari:

About tvinemania.rs

Sve najnovije vesti, najave, slike, datume premijera i ostale informacije možete pronaći na portalu tvinemania.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 × three =

x

Check Also

Andrija i Andjelka – Sezona 2 / Epizoda 1 – Sinopsis i insert

Prva epizoda druge sezone (epizoda 65) serije Andrija i Andjelka premijerno ...

Nova sezona serije Sindjelići od 29. februara!

Televizija PRVA je najavila da će nova, treća sezona serije Sindjelići ...