Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / TV / Domaće serije / Serija “Grudi” uskoro na RTS-u (Trailer)

Serija “Grudi” uskoro na RTS-u (Trailer)

/

Na RTS-u će se od marta emitovati nova crnogorska mini-serija “Grudi” koja je uradjena iz zenskog ugla čija je glavna tema borba protiv kancera dojke.

Skoro godinu dana, a u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, RTS vodi kampanju „Rak je izlečiv“. U martu je Dan borbe protiv raka dojke, a na našem programu biće emitovana nova serija „Grudi“, koja se bavi ovom temom. O seriji, kao gosti „Beogradske hronike“, govorili su rediteljka Marija Perović i glumac Danilo Lončarević.

Ana, Zorka i Jelena susreću se u rodnom gradu na proslavi dvadesetpetogodišnjice mature i za ta tri dana njihovi životi se potpuno menjaju. Serija ima četiri epizode i svaka je posvećena po jednoj od glavnih likova.

Rediteljka serije, Marija Perović, ističe da je ova važna i angažovana priča u seriji Grudi tretirana na jedan topao, optimističan i duhovit način.

„Glavni likovi jesu ženski i glavni likovi mogu biti bilo koja od nas. One su blizu četrdeset godina, ostvarile su neke živote, žive u gradovima bivše, veće, zemlje i sumiraju ono što su uradile”, kaže rediteljka.

Obrazlažući način na koji je pristupila ovoj temi i razlozima koji su je motivisali da se njome pozabavi, rediteljka navodi da se i sama, u svojoj 38-oj godini, upravo na svojoj godišnjici mature suočila sa činjenicom da su bar tri ili četiri njene prijateljice imale problem sa grdima.

„Osim činjenice da godine prolaze, a sa 38 svi mislimo da smo u punoj snazi i vrlo mladi, najveći šok je bio da to može da bude bilo ko“, dodaje Perovićeva.

Pored mladog Danila Lončarevića kome je ovo debitantska uloga, u seriji igraju i Nada Šargin, Dubravka Drakić, Marija Škaričić, Mira Banjac, Jelena Đukić, i mnogi drugi.

Rediteljka sa ponosom ističe da serija ima dva „idealna“ muškarca. Jednog glumi Vojin Ćetković, a drugog Predrag Bjelac. Po rečima Perovićeve: „To su oni muškarci koji pomažu ženama, koji razumiju žene. Mislim da ova tržišta i ovi prostori nisu navikli da gledaju matrice u kojima su muškarci koji hoće da pomognu ženama, obično su žene te koje stoje iza muškarca, a ne obrnuto“.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit
This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.