in , ,

Senke nad Balkanom 2: Kako da pogledate sve epizode odjednom? (VIDEO)

Čekanju je došao kraj! Imate mogućnost da odmah pogledate svih 10 epizoda 2. sezone serije Senke nad Balknom!

Svi gledaoci, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, imaju mogućnost da od danas, 8. novembra, pogledaju odjednom svih 10 epizoda nove, druge sezone “Senki nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića.

Popularno “bindžovanje” moguće je preko platforme EON u Srbiji i zemljama regiona, dok je za sve gledaoce iz inostranstva serija dostupna preko platforme NettvPlus.

Bez obzira kod kog kablovskog operatera su ili čiji internet koriste, gledanje nove sezone je dostupno u dva koraka.

Ako želite da, po prvi put u Srbiji, odmah odgledate celu sezonu serije „Senke nad Balkanom 2“ po ceni od 990 dinara, aktivirajte uslugu na portalu mojsbb ili pozivanjem našeg kontakt centra na 19900. Senke 2 paket je aktivan 30 dana od trenutka kupovine. Ne propustite priliku da uživate u nastavku serije koja je pomerila granice, a bavi se jednim od najintrigantnijih i najburnijih perioda u savremenoj istoriji Evrope, koje je krunisano čuvenim atentatom u Marseju, čije su posledice dramatično uticale na život na Balkanu.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

U 25. epizodi serije “Crveni mesec” Apis otkazuje poslušnost prestolonasledniku

Upravo kreće 6. epizoda 5. sezone emisije Tvoje lice zvuči poznato