Slučaj porodice Bošković
Slučaj porodice Bošković
in ,

Seka Sablić o novoj seriji “Slučaj porodice Bošković”

Nova humoristička serija

Glumica Seka Sablić, koju gledamo u 5. sezoni serije Sindjelići, snima novu humorističnu seriju “Slučaj porodice Bošković” koju ćemo gledati na proleće 2020. godine. Glavni junaci su članovi četvoročlane porodice, a Seka će u seriji igrati ulogu “ekstravagantne bake”.

Na proleće se očekuje i emitovanje nove humorističke serije, “Slučaj porodice Bošković”, čiji junaci će, po rečima poznate glumice, biti svima prepoznatljivi kao predstavnici tipične gradske porodice.

To je pravi sitkom. Ova baka je izuzetno agresivna. Nije da nije dobra, ali je malo neizdrživa za ostale članove porodice Bošković. Prilično je teška. Prototip je svekrve i tašte, svega onoga što narod u njima prepoznaje.

Seka za “Tv Novosti

Seka navodi da je serija dobro napisana i da je na snimanju bilo dozvoljeno “džeziranje” u okviru lika i situacija.

Zato mi je bilo prijatno i lako.

Seka takodje dodaje da trenutno ima previše naših serija.

Na ovim prostorima je pad u svemu pa i u tome. Naravno ponekad se dese izuzetne priče i serije, ali od te količine gledalac se teško snalazi u selekviji. Još ako se reklama nastavi na sjajnu scenu i to sa istim glumcima, nije se lako snaći. Dešava mi se da se zbunim pa ih povežem.

Seka Sablić trenutno snima novu humorističnu seriju "Slučaj porodice Bošković" koju ćemo gledati na proleće 2020. godine.

Seka neretko svojim mladjim kolegama daje savete.

Govorim im da veruju u sebe. Naravno, uvek im sugerišem da se obrazuju, bez obzira na ovo sadašnje površno vreme. To ulaganje u sebe vratiće se stostruko. Takođe, savetujem ih da budu posvećeni, pošteni i iskreni u poslu. Ako to ne budu bili, mnogo će im se loše vratiti. Velike su to kazne i osvete.

Izvor: Novosti

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Dug moru 11. epizoda

Najava za 11. epizodu serije Dug moru (Finale sezone)

Žigosani u reketu

Očekujte neočekivano u 9. epizodi 2. sezone serije Žigosani u reketu