Home » Serije » Strane serije » Scream kao TV serija

Scream kao TV serija

Podeli ovo:

Pre godinu dana, MTV je zvanicno izjavio kako planira snimanje pilota serije “Scream”, baziranoj na istoimenom filmu Kevin Williamson-a i Wes Craven-a, a sada nam MTV zvanično daje i imena glavne glumacke postave.


Willa Fitzgerald (“Royal Pains”) ce igrati glavnu ulogu kao Emma Duvall, klasična lepotica čiji šarm i popularnost kriju njenu prirodnu intelektualnu sposobnost.

Iako je prvobitno izabrana Amy Forsyth (“Reign”) kao Audrey Jensen, ćerka pastora Lutheran koju inspirise kinematografija, pre nekoliko dana je odluka promenjena i umesto nje izabrana Audrey Jensen.

John Karna (“The Neighbors”) je izabran kao Noah Foster, kreativni kompjuterski genije sa dosta znanja o pop kulturi kao i tech svetu, a koji je ujedno i najbolji Audrey prijatelj; Carlson Young (“The Kroll Show”) kao Brooke Maddox, harizmatični vodja popularne grupice ljudi čiji personaliti varira izmedju prefinjenosti i seksualnih nagona.

I na kraju Amadeus Serafini kao Kieran Wilcox, misteriozni decko, koji je nov u gradu, sa svojom mracnom stranom.

Jamie Travis (For a Good Time, Call…, “Faking It”) će režirati pilot epizodu zajedno, a text za seriju sa napisali Jay Beattie i Dan Dworkin (“Criminal Minds,” “Revenge”), dok je ekskluzivni producent Jill Blotevogel (“Harper’s Island,” “Ravenswood”).

Izvor: ComingSoon i Deadline

Slični naslovi

Podeli ovo:

Komentari:

About tvinemania.rs

Sve najnovije vesti, najave, slike, datume premijera i ostale informacije možete pronaći na portalu tvinemania.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

six − two =

x

Check Also

Eye Candy – Oficijalni Trejler

Pogledajte ceo trejler sa scenama iz serije Eye Candy čija se ...

Eye Candy – Tizer: “Come and Get Me”

Televizija MTV objavila je novi tizer za svoju seriju Eye Candy ...