in ,

Saznajte šta vas očekuje u 2. epizodi serije Crveni mesec

Crveni mesec – Epizoda 2

U prvoj epizodi serije Crveni mesec koju smo gledali u ponedeljak, upoznali smo StanimirovićeRužičiće i Baumenove, a sada pročitajte šta vas očekuje u drugoj epizodi.

Dok se još sležu utisci sa bala, ali i postavljenja mladog oficira Nikole Stanimirovića (Miloš Đurović) u službu regenta Aleksandra Karađorđevića (Mihajlo Jovanović), Dragutin Dimitrijević Apis (Slaviša Čurović) sumnja u njegovu lojalnost. On se sastaje u kafani sa oficirom Jovanom Ružičićem (Boja Lazarov) i prenosi mu plan koji se tiče Nikole.

Za to vreme Nikola razgovara sa svojim najboljim prijateljem i ratnim drugom, poručnikom Petrom Ružičićem (Ljubomir Bulatović), Jovanovim sinom i Teodorinim (Mina Milićević) bratom, o situaciji koja se dogodila na balu. Dok mu Petar priča da je grdio svoju sestru, Nikolu muče druge stvari. Zašto Panta Draškić (Vladislav Mihailović), prvi ađutant princa Aleksandra, pokazuje surovost prema njemu? Ipak, pristaje da ode do svoje verenice Teodore i razreši sa njom probleme koje imaju.

Foto: TV Pink / Printscreen

U domu porodice Bauman napeta je atmosfera. Sofijina (Ivana Dudić) majka Marija (Nina Grahovac) ne krije nervozu zbog preseljenja u Beograd, ali ni zbog ćerkinih političkih stavova koje glasno govori. Dok njen otac Otto Baumen želi da se što bolje uklopi u novi ambijent, Marija smišlja plan kako da uda ćerku i napusti Srbiju.

ikola će doživeti još jednu neprijatnost – pokrenuta je istraga u kojoj bi on mogao da bude ključni svedok. Ipak, pored svega, njega i dalje najviše muči Sofijin pogled na balu, a da o tome ne sme nikome da kaže ni reč, pa čak ni rođenoj sestri Milici (Andrea Ržaničanin), koja brine za svog brata.

Premijera druge epizode serije Crveni mesec je u utorak, 8. oktobra u 21h na televiziji Pink.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Da li je vreme za prodaju kafane? Saznate u 16. epizodi 5. sezone serije Sindjelići

Rosa dobija kućnog ljubica u 26. epizodi serije Mamini sinovi