Biser Bojane 2
Biser Bojane 2
in ,

Saznajte šta vas očekuje u 2. epizodi 2. sezone serije Biser Bojane

Biser Bojane: Sezona 2 Epizoda 2

Nakon bioskopske i televizijske premijere druge sezone serije Biser Bojane, vreme je da saznamo šta nas očekuje u nastavku ove uzbudljive akcione komedije.

Novu epizodu ćemo gledati u subotu, 16. novembra u 21h na Prvom programu RTS-a. Ispod možete da pročitate sinopsis, a najava će biti uskoro postavljena.

Biser Bojane: Sezona 2 Epizoda 2

Inspektor ulcinjske policije, Rajko, upozorava Čarnu, šeficu policije, da je okoreli kriminalac Nikola Popović vratio u Crnu Goru.

Čarna mu kaže da je Nikola sada došao kao biznismen spreman da ulaže u hotele i da bi Rajku bilo bolje da obrati pažnju na povećanu narko dilersku aktivnost na ulciljskim plažama.

Nikolu Popovića posetio je njegov sin Đorđe, ali je Nikola jako nezadovoljan zbog toga što je Đorđe napustio lekarsku specijalizaciju u Bostonu i došao u Ulcinj.

Režija: Milan Karadžić

Glavne uloge: Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mima Karadžić, Mladen Nelević, Sloboda Mićalović, Andrija Milošević, Miona Marković i Jovana Gavrilović.

Subota, 16. novembar, Prvi program, 21.00

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Sofija razotkrila Mariju u 30. epizodi serije “Crveni mesec”

Žigosani u reketu - Sezona 2 Epizoda 2

U 2. epizodi 2. sezone serije Žigosani u reketu gledaćete…