Preziveti Beograd epizoda 7
Preziveti Beograd epizoda 7
in ,

Ružica se sukobljava sa ocem, u 7. epizodi serije Preživeti Beograd

Preziveti Beograd: Epizoda 7

Nova, sedma epizoda serije „Preživeti Beograd“ i nove avanture naših junakinja su na programu TV Pink i ove subote od 21 čas. Prinuđene da se snalaze nakon što su izbačene iz doma, svaka od njih će se suočiti sa nekim unutrašnjim borbama.

U prošloj epizodi Jablan i Koki su otišli kod Žanka, a u njegovom domu zatekli su nered posle kućne žurke, i njegovo staro društvo, Džonija i Sonju. Ipak, Jablan moli Žanka da mu pozajmi novac kako bi vratio Ružici dug. Tu Žanko saznaje za problem koji devojke imaju oko smeštaja. U nadi da niko neće primetiti, uzima novac iz očevog šteka i daje Jablanu.

Ružičin otac Miladin ponovo pokušava da joj se približi. Dolazi u Vitin lokal da razgovara sa kćerkom. Ona mu u lice priznaje da je bila kod njegove ljubavnice Branke i da zna sve što se među njima dešava.

Posle sukoba sa ocem i sa gazda Vitom, Ružica i Nevena se pakuju i odlaze u Stevanov stan. Misleći da su konačno rešile stambeno pitanje u Beogradu, devojke i Stevan nailaze na zaključana vrata i Stevanovog oca, koji ih tera odatle.

Oteravši sina, Nevenu i Ružicu s vrata, Vojin se vraća u stan gde ga čeka Nevenina majka. Nemajući kud, devojke se obraćaju Ljudmili za pomoć. I pored nezahvalne,situacije u kojoj živi i roditelja koji su u stalnom sukobu, Ljudmila ih prihvata i poziva u svoj stan. Međutim, Nevena je uznemirena i sumnja da je njena majka umešana u priču sa Stevanovim ocem ne da joj mira.

Sledećeg jutra Nevena se pakuje i kreće kući, jer želi da se sama uveri u situaciju u porodici.

Žankov otac je shvatio da mu nedostaje novac. Problem je u tome što zapravo nedostaje mnogo više od onoga što je Žanko dao Jablanu. Izgleda da je još neko saznao za očev štek.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

zigosani u reketu sezona 2 epizoda 4

U 4. epizodi 2. sezone serije Žigosani u reketu gledaćete…

Psi laju vetar nosi

VEČERAS u 20h: 8. epizoda 2. sezone serije Psi laju vetar nosi