in ,

Ružica se sukobljava sa ocem, u 7. epizodi serije Preživeti Beograd

Preziveti Beograd: Epizoda 7

Preziveti Beograd epizoda 7

Nova, sedma epizoda serije „Preživeti Beograd“ i nove avanture naših junakinja su na programu TV Pink i ove subote od 21 čas. Prinuđene da se snalaze nakon što su izbačene iz doma, svaka od njih će se suočiti sa nekim unutrašnjim borbama.

U prošloj epizodi Jablan i Koki su otišli kod Žanka, a u njegovom domu zatekli su nered posle kućne žurke, i njegovo staro društvo, Džonija i Sonju. Ipak, Jablan moli Žanka da mu pozajmi novac kako bi vratio Ružici dug. Tu Žanko saznaje za problem koji devojke imaju oko smeštaja. U nadi da niko neće primetiti, uzima novac iz očevog šteka i daje Jablanu.

Ružičin otac Miladin ponovo pokušava da joj se približi. Dolazi u Vitin lokal da razgovara sa kćerkom. Ona mu u lice priznaje da je bila kod njegove ljubavnice Branke i da zna sve što se među njima dešava.

Posle sukoba sa ocem i sa gazda Vitom, Ružica i Nevena se pakuju i odlaze u Stevanov stan. Misleći da su konačno rešile stambeno pitanje u Beogradu, devojke i Stevan nailaze na zaključana vrata i Stevanovog oca, koji ih tera odatle.

Oteravši sina, Nevenu i Ružicu s vrata, Vojin se vraća u stan gde ga čeka Nevenina majka. Nemajući kud, devojke se obraćaju Ljudmili za pomoć. I pored nezahvalne,situacije u kojoj živi i roditelja koji su u stalnom sukobu, Ljudmila ih prihvata i poziva u svoj stan. Međutim, Nevena je uznemirena i sumnja da je njena majka umešana u priču sa Stevanovim ocem ne da joj mira.

Sledećeg jutra Nevena se pakuje i kreće kući, jer želi da se sama uveri u situaciju u porodici.

Žankov otac je shvatio da mu nedostaje novac. Problem je u tome što zapravo nedostaje mnogo više od onoga što je Žanko dao Jablanu. Izgleda da je još neko saznao za očev štek.

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0

Komentari

zigosani u reketu sezona 2 epizoda 4

U 4. epizodi 2. sezone serije Žigosani u reketu gledaćete…

Psi laju vetar nosi

VEČERAS u 20h: 8. epizoda 2. sezone serije Psi laju vetar nosi