in ,

RTS najavljuje tri domaće serije za oktobar (VIDEO)

Radio-televizija Srbije u novu televizijsku sezonu ulazi sa tri nove domaće serije – Selo gori, a baba se češljaUbice mog oca i Sumnjiva lica, koje kreću premijerno sa emitovanje od oktobra.

Nakon 4 sezone i 89 epizoda, svi su mislili da je serija Selo gori završena, jer je tada tako i najavljeno. Medjutim, reditelj, scenarista i glumac serije Radoš Bajić, odlučio je da snimi još 12 epizoda i tako dovede seriju do 101. epizode. Za vreme leta je snimljen ceo peti ciklus, a novih 12 epizoda očekujemo od oktobra.

Seriju “Ubice mog oca” autori najavljuju kao projekat kakav do sada nije viđen na ovim prostorima. Posle dvadesetak dana snimanja, glumac Vuk Kostić kaže da će pred gledaocima biti napeta radnja sa složenim likovima.

Reditelj Predrag Antonijević naglašava da se slučaj jednog ubistva rešava kroz 10 veoma zanmljivih epizoda. Na male ekrane serija stiže krajem oktobra.

“Lepo provodimo dane na setu, svaki dan nešto novo radimo i svaki put me nešto novo oduševi. Prvi put sam sa značkom na pravoj strani zakona i to me najviše oduševljava. Uvek sam želeo da igram jednu takvu ulogu. Ovo je krimi-serija gde gledalac do poslednje sekunde ne može da prepozna prijatelje od neprijatelja”, rekao je za RTS Vuk Kostić.

U glumačkoj ekipi su i Tihomir Stanić, Nina Janković i Katarina Radivojević a brojnu glumačku podelu čine još i Nebojša Glogovac, Elizabeta Đorevska, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Jelisaveta Orašanin, Mirjana Karanović, Aleksandar Đurica i mnogi drugi.

Snimanje serije Ubice moga oca trajaće do sredine septembra, a njeno premijerno emitovanje na programu Radio-televizije Srbije planirano je za kraj oktobra 2016. godine.

Serija “Sumnjiva lica” uveliko se snima u produkciji RTS-a i produkcijske kuće “Filmdeluks”. Nušićeve najznačajnije komedije biće pretočene u 72 polusatne epizode koje ćete gledati na jesen.

“Mister Dolar”, “Gospođa ministarka”, “Sumnjivo lice” i još pet najpopularnijih Nušićevih komedija nasmejaće publiku i podsetiti da je priča o našem mentalitetu živa kao i vreme kada su te drame nastajale.

Nušićev junak Milorad Cvijović u tumačenju Nikole Rakočevića vodi gledaoce kroz sve epizode.

„Milorad je čovek koji se suočava sa brojnim problemima. Roditeljskim novcem amputiran mu je mozak i on pokušava da povrati svoje dostojanstvo”, kaže Rakočević.

Dok je „Dr” u montaži, ekipa je na terenu i snima „Mister Dolar”.

Maštovitim sagledavanjem društvenih grupa i pojedinaca koji ne biraju sredstva da se domognu novca i časti, u komediji „Mister Dolar” Nušić se smeje slabostima ljudi i društva.

U ovoj drami, Bojana Grabovac glumi konobaricu Kaću koja se zaposlila sa ciljem da pronađe bogatog stranca da se uda.

Osam komedija, osam reditelja. Komediju “Mister Dolar” režira Milan Konjević.

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Od reditelja filma Vlažnost stiže novi film Posmatrači

Poslednja sezona serija Selo gori, a baba se češlja od 15.10. na RTS-u