in , ,

The Royals – Trejler + Datum premijere

Televizija E! Entertainment je snimila svoju prvu TV seriju The Royals, koja je radjena po scenariju Mark Schwahn-a (One Tree Hill).

Nova serija The Royals koja će pratiti živote fiktivnih likova morarhije modernog doba u Engleskoj, imaće premijeru 15. marta 2015. na E! kanalu.

U glavnim ulogama: Elizabeth Hurley kao Queen Helena, Vincent Regan kao King Simon, William Moseley kao Prince Liam, Alexandra Park kao Princess Elenor i Merritt Patterson kao Ophelia, Liamova ljubavnica iz Amerike.

rs_1024x759-141203120128-1024-the-royals.ls.12314_copy

Prvi trejler za seriju je objavljen, dajući gledaocima prikaz onoga što ih čeka u epizodama. Pogledajte kako likovi iz serije uživaju u životu, ludim žurkama, Elenorine divlje smicalice, Liamov ljubavni trougao i još mnogo toga.

Serija The Royals je kreirana i režirana od strane kreatora serije One Tree Hill Mark Schwahn-a, koji je gledaocima omogućio da vide skriven svet kraljevske porodice.

“Smatrao sam da je bi bilo jako interesantno pokazati ljudima šta se dešava iza zavese,” rekao je Schwahn. “Ko su ovi ljudi? Šta oni žele? Šta će uraditi da to i dobiju? Smatram da je to fascinantna i odlična ideja kao osnova za priču.”

Trejler:

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Žene sa Dedinja – Sezona 3 / Epizoda 1 – Promo

Terminator: Genisys – Ceo trejler + Promotivni poster