in

Rijaliti sa golim učesnicima

Televizijski kanal “VH1” napravio je novi i potpuno kontroverzni rijaliti šou pod nazivom “Dating naked”. U ovoj emisiji, takmičari odlaze na sastanke potpuno goli i najveća briga im je kako da iskontrolišu svoj pogled.

U ovom šou u svakoj epizodi učestvuju tri muškarca i tri žene koji moraju da idu na sastanke jedni sa drugima, kao i da provode vreme zajedno-potpuno goli.

U ovoj emisiji, takmičari odlaze na sastanke potpuno goli i najveća briga im je kako da iskontrolišu svoj pogled.

U svakoj epizodi učestvuju tri muškarca i tri žene koji moraju da idu na sastanke jedni sa drugima, kao i da provode vreme zajedno-potpuno goli.

Prvi koji se pojavljuju su Džoi (24) i Vivi (36). Džoi je kao jednu od najvećih briga izneo to da bi mu bilo jako neprijatno ako se vidi da se uzbudio, a Vivi je priznala da nije imala seks više od godinu dana. Međutim, Džoiju se više dopala 20-godišnja Džesmin iz Izraela, što se može videti po njihovom spontanom poljupcu.

Osim njih, u ovoj epizodi se pojavljuju zgodni Džastis i lepa violinistkinja Krisi. Svi učesnici imaju unapred osmišljene zanimljive sastanke i zajedničke golišave aktivnosti. Producenti ovog rijalitija žele da istraže da li smo privlačniji jedni drugima kada smo potpuno goli i da li to utiče na nas da imamo jači seksualni nagon.

Izvor: Blic Žena

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0

Komentari

Zvezde serije The Vampire Diaries nam šalju molbu

Jesen u Srbiji bez rijalitija