Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
Home / MANIA / Reality Show / Rijaliti sa golim učesnicima

Rijaliti sa golim učesnicima

/

Televizijski kanal “VH1” napravio je novi i potpuno kontroverzni rijaliti šou pod nazivom “Dating naked”. U ovoj emisiji, takmičari odlaze na sastanke potpuno goli i najveća briga im je kako da iskontrolišu svoj pogled.

U ovom šou u svakoj epizodi učestvuju tri muškarca i tri žene koji moraju da idu na sastanke jedni sa drugima, kao i da provode vreme zajedno-potpuno goli.

U ovoj emisiji, takmičari odlaze na sastanke potpuno goli i najveća briga im je kako da iskontrolišu svoj pogled.

U svakoj epizodi učestvuju tri muškarca i tri žene koji moraju da idu na sastanke jedni sa drugima, kao i da provode vreme zajedno-potpuno goli.

Prvi koji se pojavljuju su Džoi (24) i Vivi (36). Džoi je kao jednu od najvećih briga izneo to da bi mu bilo jako neprijatno ako se vidi da se uzbudio, a Vivi je priznala da nije imala seks više od godinu dana. Međutim, Džoiju se više dopala 20-godišnja Džesmin iz Izraela, što se može videti po njihovom spontanom poljupcu.

Osim njih, u ovoj epizodi se pojavljuju zgodni Džastis i lepa violinistkinja Krisi. Svi učesnici imaju unapred osmišljene zanimljive sastanke i zajedničke golišave aktivnosti. Producenti ovog rijalitija žele da istraže da li smo privlačniji jedni drugima kada smo potpuno goli i da li to utiče na nas da imamo jači seksualni nagon.

Izvor: Blic Žena

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Komentari

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This div height required for enabling the sticky sidebar

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.