in ,

Resident Evil dobija i TV seriju!

Najuspešnija franšiza filmova Resident Evil bazirana na video igrici će se nastaviti putem TV serije nakon prikazivanja šestog dela filma Resident Evil: The Final Chapter  u bioskopima 2016. godine.

Magazin Variery je objavio da produkcijski studio Constantin Film najavljuje planove da prenese franšizu Resident Evil i na TV nakon što sledeće, i poslednje poglavlje iz serije filmova stigne u bioskope. Direktor Constantin Filma Martin Moszkowics je rekao da će studi početi sa produkcijom sledeće godine na dve ili tri internacionalne serije, što ukljucuje i seriju Resident Evil.

re-back

Prvobitno je premijera šestog dela Resident Evil: The Final Chapter bila predvidjena za 2015, ali je pomerena usled trudnoće Mile Jovović. Film će režirati Paul W.S. Anderson, koji je i napisao sve delove do sada, a režirao tri od pet delova koji su do sada objavljeni.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Terminator: Genisys – Prvi trejler tizer + Poster

Hart of Dixie – Sezona 4 – Promo #2