Senke nad Balkanom
Senke nad Balkanom
in ,

Rat se rasplamsava u 6. epizodi 2. sezone serije Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom – Sezona 2 / Epizoda 6

Došli smo tačno na pola emitovanja druge sezone serije Senke nad Balkanom. U nastavku vas očekuje još više preokreta, intriga i političkih spletki, a do tada pročitajte šta nam donosi 6. epizoda 2. sezone koju ćemo gledati u ponedeljak, 16. decembra u 20h na kanalu Nova S. Premijera na televiziji Prva je u petak 17. aprila u 21:50.

Senke nad Balkanom – Sezona 2 / Epizoda 6

Rat između Kaluđera i Jatagan male se sve više rasplamsava. I dok Tomasević želi da mu Jatagan malci pomognu oko uspostavljanja poslova sa heroinom u Makedoniji, Tane i Stanko nastavljaju svoju istragu o tajanstvenom ubici.

Mustafa Golubić dovodi Damjana Hadžiarsova u njihovo sklonište i priprema ga za odlučujuću ulogu koju mu je namenio. Za to vreme obruč oko Dimitrujevića se sve više steže i svi znaci pokazuju da je on umešan u ubistvo. Tane u to ne veruje, ali tada dolazi do velikog preokreta…

I dok se Tane odlučuje na očajnički korak kako bi zaštitio prijatelja, Maji Dimitrijević dolaze loše vesti…

Ako su prvih pet epizoda probudile želju kod vas da odgledate seriju što pre, to možete da uradite bez obzira na to kod kog ste internet provajdera.

Korisnici EON, D3, D3i ili Total TV platforme, aktivacijom na mojSBB portalu mogu u par koraka da kupe za samo 990 RSD paket “Senke 2” i da odgledaju sve epizode pre svih. Ukoliko vam je lakše, paket “Senke 2” možete poručiti za isti iznos pozivom na 19900, kao i posetom SBB prodajnom mestu.

Svi koji nisu SBB korisnici, preko bilo kog interneta u Srbiji, paket “Senke 2” mogu da kupe online karticom za 990 RSD na eon.tv/senke2 ili slanjem SMS poruke SENKE na 3355.

Novu sezonu će moći da gledaju svi korisnici SBB-a u Srbiji i Telemacha u Sloveniji, BiH, Crnoj Gori, kao i putem NetTV Plus platforme u celom svetu!

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Južni vetar

“Južni vetar” zvanično najgledanija serija

Film Ekipa

TV premijera filma “Ekipa”