Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Psi laju vetar nosi – Epizoda 9 – Sinopsis & Promo (16.12.2017.)

/
/
/

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 9. epizodu “Moj mobilni meni javlja” domaće serije Psi laju vetar nosi koju možete da pogledate u subotu, 16. decembra u 20h na Prvom programu RTS-a.

Stavri je ukinut pritvor. Besan se vraća kući. Usput saznaje da je Mika nestao bez traga i glasa.

Gladiola je obećao Radojici da će mu pronaći budućeg zeta, a zapravo, kako se bliži rok koji su zelenaši dali, potajno se nada i da će od gastarbajtera uspeti da izvuče koju hiljadu evra.

Psi laju, vetar nosi, Marko Pavlović, Tihomir Stanić i Nenad Heraković
Psi laju, vetar nosi, Marko Pavlović, Tihomir Stanić i Nenad Heraković

Inspektor Pavlović i Jovanka dobijaju poziv za uviđaj. Muškarac, po godištu i opisu sličan Miki, izvučen je iz Dunava nakon što je skočio sa Pančevačkog mosta. Gladiola i Radojica takođe stižu na mesto nesreće. Da li je Mika u očaju rešio da digne ruku na sebe?

Psi laju, vetar nosi, Nedeljko Bajić
Psi laju, vetar nosi, Nedeljko Bajić

Stavra stiže kući. Ubrzo za njim dolazi i debeli Slađan sa ciglama u rukama, rešen da naplati dugove. Grozdana sa ostalim Stavrićima odlučuje da, bez obzira na sve, stane u odbranu svog muža.

Izvor: RTS

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar