Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Psi laju vetar nosi – Epizoda 8 – Sinopsis & Promo (9.12.2017.)

/
/
/

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 8. epizodu “Papa Nikolau i druge priče” domaće serije Psi laju vetar nosi koju možete da pogledate u subotu, 9. decembra u 20h na Prvom programu RTS-a.

Rafaela odlazi sa ocem u ginekološku ordinaciju. Radojica saznaje da će postati deda. Samo je pitanje ko je otac deteta… Da li je to Mika Armonika, koji polako odustaje od Rafaela i počinje da pakuje svoj šator i harmoniku ili neko čiji broj, čim je izašla iz očevih kola, Rafaela uzbuđeno okreće…

Psi laju, vetar nosi, Ana Sakić i Radoslav Milenković
Psi laju, vetar nosi, Ana Sakić i Radoslav Milenković

Gladiolu su opet posetili zelenaši. Ovoga puta dali su mu konačni rok za isplatu duga. On shvata da je došlo vreme da se igra na sve ili ništa. U momentu njegovog očaja, u kancelariju mu ulazi Radojica, Rafaelin otac. Svaki u svojoj muci, njih dvojica rešavaju da preduzmu nešto…

Psi laju, vetar nosi, Feđa Stojanović i Radoslav Milenković
Psi laju, vetar nosi, Feđa Stojanović i Radoslav Milenković

U zgradi suda su se sjatili Stavrići, Violeta, Roja, komšija Trajče… Stiže i Ciganin Slađan. Svako svojim poslom i sa svojim ciljem. Nastaje opšti metež. Stavru za to vreme smeštaju u ćeliju sa tipom osuđenim za ubistvo.

Izvor: RTS

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar