Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Psi laju vetar nosi – Epizoda 6 – Sinopsis & Promo (25.11.2017.)

/
/
/

Pročitajte sinopsis za 6. epizodu “Gaće Kuala Lumpur” domaće serije Psi laju vetar nosi koju možete da pogledate u subotu, 25. novembra u 20h na Prvom programu RTS-a.

U privatnosti Gladiolinog kabineta, daleko od radoznalih očiju, Stavrići ili bar ono što je ostalo od njih, prave strategiju. Treba rešiti problem sa Rafaelom doušnikom, ali i izbaviti Stavru i sinove koje je Ciganin Slađan uzeo kao taoce.

Psi laju, vetar nosi, Anja Mandić, Rale Milenković
Anja Mandić, Rale Milenković / RTS
Pošto je Gladiola kao i uvek “kupio” Stavri vreme za otplatu duga debelom Slađanu, po starom dobrom običaju Kostadin Stavrić upada u novu poslovnu kombinaciju. Ovoga puta mu prevarant Teča servira priču o prvoklasnoj robi s kojom će da se obogati i Stavra naravno, očajan i u dugovima, prihvata ponudu. Odlazi kod Gladiole da ga ubedi da uloži u biznis sa – erotskim gaćama iz Kuala Lumpura.
Psi laju, vetar nosi, Đurđina Radić
Đurđina Radić / RTS

Na terasi poznatog beogradskog restorana Rafaela i njen otac, gastarbajter Radojica (Ivan Jevtović), razmatraju mogućnost podnošenja krivične prijave protiv Mike Armonike, koji je očajan jer ga je Rafaela oterala i nesrećan kampuje ispred njene kuće.

Izvor: RTS.rs

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar