Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Psi laju vetar nosi – Epizoda 5 – Sinopsis & Promo (18.11.2017.)

/
/
/

Pročitajte sinopsis za 5. epizodu “Krtice, ta divna stvorenja” domaće serije Psi laju vetar nosi koju možete da pogledate u subotu, 18. novembra u 20h na Prvom programu RTS-a.

Tiho, da niko ne primeti, Rafaela se iskrada iz kuće i odlazi užurbano taksijem. Njen deda Roja, ubeđen da je Mika kriminalac i narkoman, koristi priliku da rovari po kući, tražeći dokaze. A onda se nespretno sapliće i pada niz stepenice. Jedini svedok nezgode je upravo Mika…

Pod izgovorom da ide kod lekara, Rafaela odlazi da se vidi sa inspektorom Pavlovićem. Da li je deda Roja uspeo da je ubedi da je njen verenik probisvet koji je ne voli ili Rafaela ima drugi plan za braću Stavriće?

Psi laju, vetar nosi, Rale Milenković
Rale Milenković / RTS
Međutim, taj susret nije prošao neopaženo. Neko je sve to zabeležio na fotografijama. Braća Stavrići sumnjaju da je Rafaela krtica!
Debeli Slađan, kome je Stavra i dalje dužan, poslao je ekipu da uđe u trag Stavrićima. Dok oni isporučuju cveće udovici Violeti i ne slute da im je neko za petama…

Izvor: RTS.rs

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar