Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Psi laju vetar nosi – Epizoda 2 – Promo & Sinopsis (28.10.2017.)

/
/
/

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za drugu epizodu domaće serije Psi laju vetar nosi koju možete da pogledate u subotu, 28. oktobra u 20h na Prvom programu RTS-a.

Uništiti pantalone boje trula višnja, koje je nosio u krađi nadgrobnih bisti – misao je koja opseda Stavru u rano nedeljno jutro. Dok se pravda svojoj ženi Grozdani, seda u kola sa Razvigorom i šurakom Gostimirom i odlaze da dogovore “biznis aranžman” sa ozloglašenim ciganinom Slađanom (Dragan Marinković Maca).

Psi laju, vetar nosi, Milenko Pavlov i Boris Milivojević
Psi laju, vetar nosi, Milenko Pavlov i Boris Milivojević
Gladiola, koji je jedini završio u pritvoru zbog krađe, izlazi na slobodu i donosi odluku da okrene drugi list, prestane da finansira svoju nezahvalnu familiju.
Psi laju, vetar nosi, Tihomir Stanić i Dagan Marinković Maca
Psi laju, vetar nosi, Tihomir Stanić i Dagan Marinković Maca
U želji da se pred Violetom pokaže u boljem svetlu, Stavra odlučuje da nabavi vijagru. U komičnoj sceni u apoteci, dok Stavra potura Gostimira kao konzumenta vijagre, oni bivaju svedoci oružane pljačke, u kojoj nesrećni Gostimir izvlači najdeblji kraj, a Stavra izlazi kao heroj…
Izvor: RTS.rs
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar