Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Psi laju vetar nosi – Epizoda 11 – Sinopsis & Promo (30.12.2017.) FINALE

/
/
/

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za finalnu, 11. epizodu “Dan D” domaće serije Psi laju vetar nosi koju možete da pogledate u subotu, 30. decembra u 20h na Prvom programu RTS-a.

Šesnaesti jun je, Dan D – dan pred konačni obračun sa “bankarima” i debelim Slađanom. Stavrići shvataju da je krajnje vreme da se udruže i smisle plan. Okupljaju se u Gladiolinom kabinetu. Vraća se i Mirče. Stavra, pošto je shvatio da je Violeta našla drugog finansijera, odlazi da se pridruži braći.

Za to vreme Radojica pakuje kofere. Dve avionske karte za Cirih su rezervisane. Rafaela se oprašta od deda Roje. On u suzama saznaje da će ipak postati pradeda.

Dok Stavrići vežbaju gađanje iz vatrenog oružja na vetrometini pored Save, spremajući se za okršaj sa Slađanom i “bankarima”, Grozdana i baka nana osmatraju situaciju iz dvorišta.

Psi laju, vetar nosi, Đorđe Erčević, Tihomir Stanić, Radoš Bajić, Marko Živić, Isidora Minić
Psi laju, vetar nosi, Đorđe Erčević, Tihomir Stanić, Radoš Bajić, Marko Živić, Isidora Minić / Foto: RTS
Istovremeno, lepa Cigančica odvodi Hranu svojoj kući da ga predstavi porodici i ocu – Ciganinu Slađanu!

Bliži se podne – vreme za obračun. Cela porodica Stavrić je ispred dvorišta. Gledaju prema putu. Iz daljine dolazi kolona. Slađan i njegovi Cigani stižu. Čuju se pucnji.

Izvor: RTS

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar