Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Psi laju vetar nosi – Epizoda 10 – Sinopsis & Promo (23.12.2017.)

/
/
/

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 10. epizodu “Anuiteti i globalno zagrevanje” domaće serije Psi laju vetar nosi koju možete da pogledate u subotu, 23. decembra u 20h na Prvom programu RTS-a.

Prošao je ceo dan otkad je Slađan dolazio po pare, a od Stavre ni traga ni glasa. Niko ne zna gde je nestao, ni kada se vraća. Nema Mike, nema Stavre, već pomišljaju da se nešto čudno dešava…

Psi laju, vetar nosi, Anita Mančić, Nenad Heraković

A svi ga traže. Dolazi i Teča, nudi novu robu. Telefon zvoni – zove Violeta. Stavra kao da je u zemlju propao…

Hrana sve češće viđa lepu Cigančicu. Počinje da se zaljubljuje u nju.

Psi laju, vetar nosi, Sanja Vučić

U kabinetu Stojketa Gladiole su “bankari”. Tu je i Radojica, predstavljen kao Gladiolin novi partner. Gladiola bi da izvuče pare, a Radojica da nađe Miku, svog budućeg zeta. Međutim, i jednom i drugom planovi padaju u vodu…

Za to vreme u kući Stavrića, Stavru pronalaze u zamrzivaču, zaleđenog. Kreće akcija spašavanja i odleđivanja, a trudnicu Rafaelu zatičemo u stanu advokata Ušketa. Deluje kao da joj je on nešto više od pravnog zastupnika.

Izvor: RTS

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar