in ,

Prvaci sveta – Epizoda 10 – Sinopsis i promo

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za desetu epizodu domaće serije Prvaci sveta koja će premijerno biti emitovana u subotu, 21. maja u 20:05 na Prvom programu RTS-a.

Nebojša Popović (Žarko Radić) završava svoju priču o osvajanju zlata u Ljubljani, 1970. godine, kada je reprezentacija Jugoslavije, predvođena čuvenim trenerom Rankom Žeravicom (Sergej Trifunović), postala prvak sveta.

Nevena (Nevena Ristić) je duboko dirnuta pričom i svesna je da će imati veliku emisiju. Na rastanku joj Nebojša napominje da za neke delove iz pozadine te finalne utakmice, mora da pita dedu (Rade Šerbedžija).

Nevena i Velja (Raša Bukvić) užurbano rade u montaži da sve završe praveći dve verzije emisije, sa i bez Nebojšinih kritičkih stavova. Velja je poziva na piće ali ona odbija jer zbog svih dešavanja nije još stigla da razgovara sa dečkom.

To povređuje Velju ali on nastavlja profesionalno da radi. Deda, gneral Štukalo, dolazi kod Nebojše da zajedno gledaju finale između naše reprezentacije i Turske. Urednik (Dragan Mićanović) poziva Nevenu na piće i istovremeno je poziva da sutra uveče kod njega zajedno gledaju njenu emisiju. Neveni je sve jasno…

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Sindjelići – Sezona 3 / Epizoda 37 – Sinopsis i promo (20.05.2016.)

Sindjelići – Sezona 3 / Epizoda 38 – Sinopsis i promo (23.05.2016.)