Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Prva tarifa – Epizoda 21 & Epizoda 32 & Epizoda 33 (7.12.2017.)

/
/
/

Pogledajte 31. 32. i 33. epizodu domaćeg web sitkoma “Prva tarifa” u produkciji televizije PRVA. Marko Živić i Katarina Marković igraju u humorističkom serijalu koji prati zgode bivših „nezgodnih“ supružnika.

Glavni junaci našeg sitkoma su taksista i njegova bivša žena, vlasnica salona za lepotu. Njihovi doživljaji, mušterije i situacije u koje dolaze, okosnica su serije. Svaka epizoda je priča za sebe, i u svakoj se prepliću situacije iz taksija i salona. Pratimo dvostruku radnju, nabijenu dobrim humorom.

U taksi ulazi devojka koja samo što se nije porodila. Drage trudnice, svi sterotipi i pitanja koja vas izluđuju, sažeta su u ovih nekoliko minuta i ili ćete da se smejete, ili ćete da plaćete od muke. A za to vreme, frizerka i njega rođaka lome četke oko zgodnog frajera koji traži šišanje.

Taksista će da nadrlja od dečka pohotne komšinice!
U taksi ponovo ulazi dobro poznata mušterija, ovog puta sa drugaricom koja otkriva sve njene mračne tajne. Istovremeno, njegova bivša žena ponovo pokazuje svu svoju “duševnost”.

“Ih što si kilav, ja zobam brufene i nije mi ništa, ti ne možeš jednu masku da izdržiš”
Frizerka je u pohodu na laži koje plasiraju proizvođači lekova i na plastičnom primeru objasnila Dedi zašto nije štetna maska kojoj je istekao rok. Istovremeno, njen bivši muž ponovo naseda na mušterijin bezobrazluk i ostaje bez love.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar