Foto: Pink.rs/R.L
in ,

Promocija serije “Crveni mesec” na Trgu republike

Ekipa serije “Crveni mesec” promovisala je seriju na Trgu republike, a premijera nas očekuje u ponedeljak, 7. oktobra u 21h na televiziji Pink. Svi okupljeni na Trgu mogli su da uživaju u prizoru koji nas vodi u period između 1909-1915. godine u kom je i radnja serije smeštena. Ovim povodom je danas glumačka postava serije prošetala Knez Mihailovom ulicom, gde su stigli kočijama, u veličanstvenim kostimima koje će gledaoci videti i u seriji.

Na čelu sa rediteljem Romanom Majetićem, Knez Mihailovom su prošetali glumci, a između ostalih, tu su se našli Ivana Dudić i Miloš Đurović, koji tumače glavne uloge, zatim legendarna Olga Odanović, Iskra Brajović, Jelena Gavrilović, Nina Grahovac, Nada Macanković, Ivan Zablaćanski, Lepomir Ivković, Aleksandar Srećković Kubura i drugi.

Ja glumim kneginju koja dolazi u 50. epizodi. Kada budete krenuli da gledate i taman kad pomislite da sve znate, onda se pojavljuje novi lik. Ja predstavljam carsku Rusiju u punom sjaju, sa svojim hrišćanstvom, jako sam bogata, jako sam bezobrazna. Dolazim sa svojom ćerkom i nećakom

Jelena Gavrilović

Ivana Dudić je otkrila zašto gledaoci neće moći da odole njenom liku i zbog kojih osobina će je sigurno zavoleti.

Zanimljivo je to što je ta devojka, Sofija Baumen, iznad svog vremena. To je 1913. godina, a ona u svemu tome prednjači, vuče svoje generaciju, vuče žene. Ona se bori za sva ženska prava, bori se za svoje mišljenje, za svoj stav – rekla je glumica, a zatim otkrila da su ona i Sofija veoma slične, zbog čega joj je bilo mnogo lakše da uđe u ulogu:

Ivana Dudić

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Glumica Marina Ćosić o svojoj ulozi u seriji Sindjelići

Serija “Dug moru” pretpremijerno prikazana u Kombank dvorani