Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Gde su danas: Prijatelji / Friends?

/
/
/

Pročitajte šta su naši TV Prijatelji – Courney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer radili u poslednjih 11 godina, od kada se serija Friends (1994 – 2004) završila.

Deset godina su milioni gledalaca u Americi i šire ostavljali sve svoje obaveze i svakog četvrtka su bili pored malih ekrana iščekujući svoje prijatelje Moniku, Rejčel, Fibi, Džoija, Čendlera i Rosa.

friends-511057bc33041

Gledali smo kako se upoznaju, žive zajedno, napreduju u svojim karijerima, ljubavne romance, pa na kraju kako se i sele iz centra grada kako bi živeli mirnijim životima.

Serija se prikazivala od 22. septembra 1994.godine do 6. maja 2004. sa ukupno 238 epizoda, a poslednja epizoda pod nazivom “The Last One” je okupila 52,5 miliona gledalaca. Ali čime su se Prijatelji bavili nakon serije…?

friends-4fd99f32368c4


Courtney Cox – Monica Geller
050514-friends-anniversary-11-567

Monica Geller (Courteney Cox) – Bila je prvobitan izbor producenta serije „Očajne domaćice“ za ulogu Susan Mayer, ali je morala da odbije zbog trudnoće. 2004.godine je sa mužem osnovala producentsku kuću „Coquette Productions”,  nakon toga je glumila u seriji “Dirt” I “Cougar Town” koja se ove godine završila. Trenutno snima film Mothers Day.

O seriji koja ju je proslavila, Courteney je izjavila:

“Prijatelji su promenili moj život na toliko mnogo načina. Dali su mi priliku. Dali su mi slobodu. Dali su mi porodicu bliskih prijatelja sa kojima sam odrasla. Naučili su me o komediji. Naučili su me o vezama. Naučili su me o svemu.“

Courteney-Cox


Jennifer Aniston – Rachel Green

The-Rachel-Was-the-Worst-Hairstyle-I-Ever-Had-Jennifer-Aniston-Reveals-3

Rachel Green (Jennifer Aniston) – Prema Ginisovoj knjizi rekorda, Dženifer je postala najplaćenija glumica ikada sa zaradom od milion dolara po epizodi „Prijatelja“, zajedno sa svoje dve prijateljice. To govori dosta o njenoj karijeri i nakon „Prijatelja“. Ona je seriju najviše napustila kako bi se posvetila filmskoj karijeri i imala je dosta uspešnih, počevši od „He’s Just Not That Into You”, “The Bounty Hunter”, “Horrible Bosses”, a jedan od skorijih filmova je zabeležio veliki uspeh „We’re the Millers”.

2010. godine je gostovala u seriji Cougar Town kao terapeut lika koji glumi Courtney Fox. Trenutno snima romantičnu komediju Mother’s Day sa Juliom Roberts i Kate Hudson. Takođe je osvojila veliki broj nagrada za svoje uloge. Ali u kom god filmu da igra, uvek nas podseća na Rachel.

e59ab35359063e7c_139123757.xxxlarge_2


Lisa Kudrow – Phoebe Buffay

ustv_friends_cast_then_and_now_11

Phoebe Buffay (Lisa  Kudrow) – nije imala veliku karijeru nakon Prijatelja kao njene koleginice. Odmah nakon završetka snimanja Prijatelja je glumila u seriji koja se zove The Comeback, čiji je bila scenarista i producent. Tada, serija je imala samo jednu sezonu, ali nastavak je usledio u novembru 2014. godine. Pored ove serije, glumila je i u 9 filmova i svaki put imala različite uloge što dokazuje da je velika glumica.

Takodje je snimila seriju i veb seriju Web Therapy koju je i producirala, a kasnije je i kupljena od strane HBO televizije na kojoj se i danas prikazuje. Trenutno snima nastavak filma Neighbors sa Seth Rogenom i Zach Efronom.

Lisa_Kudrow_2


Matt LeBlanc – Joey Tribiani

friends_joey_003

Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) –  je jedini imao svoj šou u kome se video život Joey-a nakon Prijatelja. Serija Joey je počela sa emitovanjem 2004. i do 2006. je imala 48 epizoda koje i nisu bile toliko uspešne.

Glumio je u par filmova – Charlie’s Angels, Lost in Space, All the Queen’s Men, a 2011.godine je ponovo dobio seriju koja je obećavala – Episodes. Serija je veoma popularna i nedavno je završena 4. sezona sa emitovanjem, dok će peta biti emitovana sledeće godine.

Matt_LeBlanc_d0477f


Matthew Perry – Chandler Bing 

487926_1278792093147_full

Chandler Bing (Matthew Langford Perry) – Uloga u Prijateljima, donela mu je svetsku slavu, ali i nove uloge u TV serijama i filmovima. Posle njih, glumio je u sledećim serijama: “The John Larroquette Show“, “Caroline in the City” (tumačio je lik Čendlera Binga koji je tumačio i u “Prijateljima”), “Ali Mekbil“, “Zapadno krilo“, “Scrubs” i “Studio 60 on the Sunset Strip“.

Glumio je i u nekoliko filmova: “Fools Rush In“, “Almost Heroes“, “Three to Tango“, “The Whole Nine Yards“, “The Kid“, “Zavoleti Saru“, “The Whole Ten Yards“, “Hoosiers II: Senior Year” i “Numb”. Glumio je i u TV filmovima “Friday Night Lights Lost Scene” i “The Ron Clark Story“.

Nakon svega ovoga, dobija ulogu Felix-a u seriji The Odd Couple čija je prva sezona od 12 epizoda emitovana početkom 2015. godine, dok će druga biti emitovana sledeće godine.

rs_560x415-140225145624-1024.-matthew-perry-odd-couple-022514


David Schwimmer – Ross Geller

ross

Ross Geller (David Schwimmer) – Nakon Prijatelja, David je odbio ulogu u filmu Men in Black kako bi glumio u filmu The Pallbearer, a nakon toga još u par filmova koji nisu bili uspešni. Najizražajnija uloga koju je dobio nakon Prijatelja jeste kada je pozajmio glas žirafi u animiranom filmu Madagascar.

Pošto je imao iskustva sa pisanjem scenarija za 10 epizoda serije Prijatelji, nastavio je pomalo i  time da se bavi kasnije. Prošle godine je glumio u filmu Irreversible, a uskoro, 2016. godine će glumiti Roberta Kardashiana u seriji American Crime Story.

david_schwimmer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar