Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Preporuka serija – The Librarians, Scorpion i Eye Candy

/
/
/

Pročitajte preporuke za tri nove serije koje su krenule da se emituju od ove televizijske sezone – The Librarians, Scorpion i Eye Candy koje je napisao Nemanja Vujčić.

The Librarians

Ovo je jedna nova zvezda na nebu tv serija, ali onima koji su gledali seriju filmova The Librarian biće poznata. Naime, The Librarians je zapravo spin-off gore pomenute serije filmova.

Kao što sam naziv kaže, radnja serije vrti se oko bibliotekara koji su zaduženi za čuvanje različitih neprocenjivih predmeta ali isto tako su zaduženi za rešavanje nemogućih misterija i borbe protiv natprirodnih prednji, pogotovo grupe koje se zoveSerpent Brotherhood (Bratstvo zmija).

hqdefault

Prva sezona serije krenula je sa emitovanjem 7. decembra 2014. i poslednja od deset planiranih epizoda  za prvu sezonu emitovana je 18. januara 2015. Trenutno ne postoji informacija da li će serija biti obnovljena za drugu sezonu, ali postoje indicije da se to desi.

U pilot epizodi upoznajemo Eve Baird (tumači je Rebecca Romijn, poznata po ulogama u serijama Ugly Betty i Pepper Dennis) koja je po zanimanju agent NATO-a i koja biva izabrana od strane Biblioteke da bude čuvar Bibliotekara po imenu Flynn Carsen, kojeg tumači Noah Wyle (poznat po ulozi doktora Džona Kartera u seriji ER). Međutim, kada usled borbe sa Bratstvom Zmija rukovodici Biblioteke budu primorani da sakriju Biblioteku, Flin se odlučuje da ode u potragu za njom, dok Iv ostaje sa troje Bibliotekara (koje tumače Christian Kane, Lindy Booth i John Kim) da spašava svet.

Ako ste ljubitelji avanturistike, onda je ovo svakako serija za vas!

Kod nas je korisnici SBB kablovske mreže mogu gledati na UNIVERSAL kanalu.

Scorpion

Ovo je takođe jedna nova zvezda na nebu tv serija i meni potpuno fascinanta, jedna od onih koju kad počnete da gledate ne možete da stanete!

Ono što je zanimljivo kod ove serije jeste to da je zasnovana na istinitim pričama, tačnije na iskustvu i životu čoveka koji se zove Walter O’Brien koji tvrdi (nije potvrđeno ali ni demantovano) da ima IQ preko 190! Postoje priče da neki delovi njegovog života nisu istiniti, ali to nikad nije dokazano. U svakom slučaju, on je osnovao Scorpion Computer Service i bavi se još mnogim stvarima, a od 2014. pojavljuje se kao producent ove serije.

Radnja serije vrti se upravo oko njega i grupe njegovih genijalnih prijatelja koji rešavaju probleme koje niko ne može da reši na način na koji samo oni mogu da ih reše. Oni rade za U.S. Department of Homeland Security i njihov šef je agent Cabe Gallo (Robert Patrick). Takođe, sa njima radi Paige Dineen (Katharine McPhee), bivša konobarica, koja se pridružila ekipi ne bi li im prevodila svet „Normalaca“ kako oni zovu one koji nisu kao oni, a oni njoj pomažu da razume svog sina, koji je zapravo kao oni.

Scorpionpromo

Grupu genijalaca pored Walter-a, kojeg glumi Elyes Gabel, čine Dr. Tobias M. „Toby“ Curtis (Eddie Kaye Thomas) koji je odličan profajler i lako čita ljude. Problemi sa kockanjem ga stalno dovode u problem. Dalje, Happy Quinn (Jadyn Wong) je odličan mehanički inženjer koja može da popravi sve i da napravi ono što im treba. I na kraju, ali nikako manje važan je Sylvester Dodd (Ari Stidham) koji je odličan matematičar i kog oni sami zovu „Hodajući Kalkulator“. Njegov najveći problem je to što pati od OKP-a i anksioznosti.

Serija je počela sa emitovanjem 22. septembra 2014. godine, ubrzo je naručena puna sezona, a 12. januara ove godine obnovljena je za drugu sezonu.

Verujte mi samo jedno – nećete se pokajati ako počnete da je gledate, možete samo da me mrzite ako se navučete.

Eye Candy

Treća serija koju vam preporučujem dolazi nam od MTV-ja.

Radnja serije vrti se oko mlade hakerke Lindy Sampson (Victoria Justice) koju drugarica prijavljuje na sajt za upoznavanje, gde počinju njeni problemi. U njen život ulazi psihopata koji ubija sve muškarce koji joj se približe, igra se sa njenim umom, a ni policija ni ona ne mogu doći do njega. Uporedo sa tim, ona traži svoju sestru koja je oteta nekoliko godina ranije pred njenim očima.

eye-candy-killer

Serija je svoju premijeru doživela 12 januara ove godine, a prva sezona sadrži deset epizoda.

Bazirana je na istoimenom romanu pisca po imenu R. L. Stine.

Ako ste ljubitelji kombinacije drame, trilera i misterije, onda je ovo prava serija za vas!

Izvor: The Librarians, Scorpion & Eye Candy

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text