Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Preminula glumica Irena Mičijević, zvezda serije Žene sa Dedinja

/
/
/

Srpska glumica Irena Mičijević koja je javnosti bila poznata po ulozi advokatice Klare u seriji “Žene sa Dedinja”, dugo je živela van naše zemlje, a umrla je posle teške bolesti u 45. godini, ostavivši za sobom supruga i ćerku.

Irena je živela i radila u Londonu, sa suprugom i ćerkom, a poslednje dane života želela je da provede u Srbiji. Porodica srpske glumice je potvrdila za “Kurir” da je Irena izgubila bitku sa teškom bolešću.

Irena Mičijević Rodić rođena je u Beogradu, 17. novembra 1972, diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, koji je upisala sa šesnaest godina.

Foto: Facebook

Prvu ulogu je odigrala u televizijskoj drami “Velika mala matura” 1991. godine, a prvu pozorišnu ulogu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u predstavi “Hamlet” gde je tumačila ulogu Ofelije.

Pored uloga u srpskim filmovima i serijama glumila i u engleskim filmovima, a igrala je i manju ulogu u televizijskoj seriji “Koronejšn strit”.

Njena kuma je bila istaknuta glumica Branka Katić.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Reddit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar