in , ,

OMGOMG LOLLOL

Premijerno prikazana 1. epizoda 2. sezone serije Biser Bojane (VIDEO)

Premijera druge sezone

Sinoć je u Kombank Dvorani premijerno prikazana prva epizoda druge sezone serije „Biser Bojane“.

Druga sezona ove romantične akcione komedije imaće osam epizoda koje će biti emitovane svake subote u 21h na RTS-u  i donosi nastavak avantura dobro poznatih likova – Đorđa Popovića (Slaven Došlo), njegovog oca Nikole (Milutin Mima Karadžić) i tetke Zorke (Dubravka Drakić), inspektora Rajka (Mladen Nelević) i njegove ćerke Lole (Vanja Nenadić), Matije (Andrija Milošević), Đovanija (Pavle Popović), kao i mnogih drugih.

Uz poznate likove pojaviće se i nekoliko novih, a ekipi se pridružila i Sloboda Mićalović koja tumači ulogu inspektorke Čarne.

Kao i u prošloj sezoni,  publika može da očekuje ljubavne zaplete, a povrh toga i upečatljive krimi elemente.

„Mislim da ima više krimi elemenata u ovoj priči nego što je romantična komedija, ali i dalje su svi ti elementi tu. Svakako, čini mi se da je ipak veći naglasak na tome šta se dešava sa onim dijamantom“, rekao je Slaven Došlo za MONDO, a o svom liku kaže: „Đorđe je malo zapeo. Vrlo su slične dileme, ali se sve još dodatno komplikuje.

Uglavnom je preokupiran tim ljubavnim odnosom, ali i naravno odnosom sa ćaletom koji ga nekako iznova i iznova iznenađuje. Čini mi se da čak bolje ide sa ćaletom, nego sa Lolom, ali je to valjda tako i u životu.”

Glumac Pavle Popović, koji tumači ulogu Đovanija, je upoređujući drugu sezonu sa prvom izjavio: “Smatram da je mnogo kvalitetniji scenario i kvalitetnija priča, ima dosta novih likova i priča je uvezanija. Mislim da će ljudi da prate priču i zavole likove kroz tih osam epizoda. U prvoj epizodi je već dovoljno predstavljen svaki lik, pa ćemo videti kako će im se sudbina odvijati kroz naredne epizode. Meni je bilo mnogo zabavno još dok sam čitao scenario, tako da mislim da je snimljeno još zanimljivije nego što je napisano.”

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rista je na optuženičkoj klupi u 34. epizodi 5. sezone serije Sindjelići

U 25. epizodi serije “Crveni mesec” Apis otkazuje poslušnost prestolonasledniku