in , ,

Premijerno 1. epizoda serije Grupa večeras na RTS-u

Grupa – Epizoda 1

Večeras će konačno biti emitovana 1. epizoda serije Grupa u 20h na Prvom programu RTS-a.

Sve što je vezano za ovu seriju, nosi oznaku „grupa“, jer je radila grupa reditelja, grupa scenarista i grupa mladih glumaca, kaže gost Jutarnjeg programa, Ivan Stefanović, jedan od sedam reditelja serije Grupa.

View this post on Instagram

GRUPA | Premijera serije je za 5 dana. Nedelja, 13. oktobar u 20h na RTS-u. #Grupa #serijaGrupa

A post shared by TVINEMANIA – SERIJE (@tvinemania) on

Grupa nije klasična policijska serija o istrazi, nije slika srpskog društva i omladine, niti je čini samo ljubavni zaplet. Ova složena drama, realistična je priča o stvarnom životu, a porodične priče, svet gradskog podzemlja i sveprisustvo savremenih tehnogolija, isprepleteni su i čvrsto povezani. 

Glumica Milica Trifunović koja u seriji tumačite lik inspektorke Marte smatra da je serija zanimljiva za sve generacije i da će gledaoci svih generacija uspeti da se povežu sa likovima.

Serija Grupa teži da proširi i produbi sliku uslova, uticaja i okruženja glavnih likova, što doprinosi boljem razumevanju tema, likova, zapleta, ali donosi i humor, uzbuđenje, vezivanje i proživljavanje za gledaoce. 

Veći deo ekipe serije čine mladi glumci u glavnim ulogama, a pomažu im starije kolege.

Posebno smo ponosni na četvoro mladih glumaca, Denisa Murića, Pavla Mensura, Ivanu Zečević i Marka Milivojeva, koji imaju dvadesetak godina i oni su u ulogama tih tinejdžera koji ulaze u svet droge, dilovanja i kriminala. Serija u 11 epizoda prati njihove sudbine. Glumački veterani su ovde samo podrška.

reditelj

Ovaj projekat nastaje već pet godina. Još pre pet godina je snimljena pilot epizoda i sada je konačno urađen ceo projekat.

Zanimljivo je to da je deo i glumačke ekipe od pre pet godina bio izabran da igra u ovakvom jednom projektu, tako da su neki ostali u istim ulogama, neki su pak ostarili, pa su dobili neke druge, a došli su neki novi.

Stefanović

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Premijera 1. epizode serije “Preživeti Beograd” večeras u 21h

U 30. epizodi serije Mamini sinovi gledaćete…