Home » Serije » Domaće serije » Premijere serija Selo gori, a baba se češlja i Gorčilo subotom na RTS-u
Foto: RTS

Premijere serija Selo gori, a baba se češlja i Gorčilo subotom na RTS-u

Podeli ovo:

Svake subote uveče od 15. oktobra, Radio-televizija Srbije emitovaće na Prvom programu dve premijerne domaće serije – Selo gori, a baba se češlja i Gorčilo.

Odmah nakon prve epizode poslednje sezone najgledanije srpske serije svih vremena “Selo gori a baba se češlja“, koja je na programu u 20.00, RTS emituje i prvu epizodu humorističke mini-serije “Gorčilo”, u 21.00.

Televizijska serija “Selo gori a baba se češlja” je elegična priča o savremenom srpskom selu u 21. veku. To je komedija sa jakim elementima melodrame, čiji su junaci mali, obični, a u duši veliki ljudi. Topla priča o porodici i krsnoj slavi, o sinovima i očinstvu, o tajnama koje svi znaju. Priča čije junake možete prepoznati u slivu triju Morava, Šumadiji, u Srbiji, ali i na svakom mestu na zemlji gde je ljubav i radost života pokretač trajanja i opstanka.

Peti i ujedno poslednji ciklus najgledanije srpske televizijske serije svih vremena “Selo gori a baba se češlja“, autora Radoša Bajića, emituje se od 15. oktobra, subotom u 20.00, na RTS 1.

“Gorčilo”, serija reditelja Milana Karadžića, bazirana je na istoimenom filmu koji je nastao prema komediji Miodraga Mija Karadžića “Jesi li to došo da me vidiš”, jednoj od najboljih i najcitiranijih drama.

Foto: RTS

Foto: RTS

Ova urnebesna komedija okupila je poznata imena crnogorske i srpske glumačke scene među kojima su: Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Mladen Nelević, Anita Mančić, Viktor Savić, Andrija Milošević, Milorad Mandić – Manda i ostali…

Mini-serija “Gorčilo” na programu je od 15. oktobra subotom, u 21.00, na Prvom programu.

Izvor: RTS

Slični naslovi

Podeli ovo:

Komentari:

About tvinemania.rs

Sve najnovije vesti, najave, slike, datume premijera i ostale informacije možete pronaći na portalu tvinemania.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

12 + 8 =

x

Check Also

Selo gori a baba se češlja – Sezona 5 / Epizoda 8 (Epizoda 97) – Sinopsis + Najava

Osma epizoda pete i poslednje sezone (epizoda 97) serije Selo gori a ...

RTS snima seriju o Nemanjićima – 200 godina dinastije

Radio-televizija Srbije priprema snimanje velikog i jedinstvenog projekta o nemanjićkoj Srbiji. ...