in , ,

Premijera serije “Crveni mesec” zakazana za 7. oktobar

Premijera serije 7. oktobra u 21h na televiziji Pink

Televizija PINK je objavila tačan datum premijere nove serije “Crveni mesec” – 7. oktobar. Serija će se emitovati radnim danima. Planirano je snimanje 120 epizoda.

PINK

Scenario za ovu istorijsku ljubavnu priču smeštenu u vreme balkanskih ratova i austorugarske okupacije Beograda piše tip scenarista sa Romanom Majetićem ( “Zakon ljubavi”, “Zaustavi vreme”) na čelu ekipe.

U glavnim ulogama naći će se Ivana Dudić i Miloš Đurović, a premijera je zakazana za 7. oktobar u 21h na televiziji PINK.

Ljubavna i snažna istorijska priča smeštena je u period od avgusta 1909. (nakon pobede Srbije u balkanskim ratovima kad je povratila deo teritorije) do kraja 1915. godine (austrougarske okupacije Beograda i Srbije). Nikola Stanimirović, mladi srpski oficir, glavni junak priče, vraća se ratišta u rodnu kuću. Svadba mu je, tradicionalno već zakazana, ali zaplet priče počinje kad Sofija, ćerka austrougarskog poslanika Ota Baumana, baci oko na njega. Nedopustivo za to vreme, koketna mlada dama, ne krije svoja osećanja. Rasplet njihove ljubavne drame odvija se u realnom istorijskom periodu pred Veliki rat uz mnoštvo dramatičnih događaja, špijunskih intriga, diplomatskih nadmudrivanja, političkih spletki i prevara…

Sinopsis serije Crveni mesec

Crveni mesec je jedna od tri serije koje televizija PINK trenutno snima. Pored ove serije tu su i Preživeti Beograd Radoša Bajića i komedija Nek ide život. Od oktobra kreće da se snima i četvrta serija Neki bolji ljudi. U planu je snimanje osam serija ove sezone.

PINK

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Miona Marković i Svetozar Cvetković o drugoj sezoni serije Žigosani u reketu

NAJAVA | Senke nad Balknom 2, Ubice mog oca 4, Žigosani u reketu & Ujka – novi horizonti