in , ,

Premijera krimi serije “Pet” 9. marta na RTS-u

RTS

Premijeru smo gledali prošle godine, a sada je vreme da pogledamo i preostalih 10 epizoda. Premijera prve od jedanaest epizoda serije “Pet” je 9. marta u 20h na Prvom programu RTS-a.

Pet mladih žena su  protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u centru obračuna kriminalnih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono sto će im se dešavati.

Gala Videnović
Gala Videnović / RTS

Pre njih, sa one strane zakona u nekim ludim godinama iza nas, bili su njihova braća, očevi, momci, muževi … Ostale su bez njih i kada su poverovale da je to vreme prošlo, dogodilo se nešto posle čega više nisu mogle da biraju. Nisu se za to spremale, ne znaju kako da se ponašaju, ali briga za decu, odanost prijateljstvu iz detinjstva i ženska intuicija od njih će napraviti opasne i nepredvidive protivnike koje niko nije očekivao na kriminalnoj pozornici. Gotovo kao superheroine, one i ako slabije znaju kako da pobede.

U prvoj epizodi upoznajemo Ninu, Nataliju, Aleksandru, Katarinu i Sonju. Proći će neko vreme dok ne shvate da ne mogu jedna bez druge, dok se ne pojačaju i ojačaju i dok ne smisle način kako da pobede. Nijedan muškarac koji će im se pridružiti nije običan, jer na stranu slabijeg, u svetu na koji su one krenule, malo ko staje.

Milena Radulović

Milena Radulović / RTS

Ovu žensku bandu brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga igraju glumice Jelena Đokić (Ninu), Hristina Popović ( Nataliju -Tili), Marija Karan (Aleksandru), Gala Videnović (Katarinu) i Milena Radulović (Sonju).

Sa druge strane ”Ligu izuzetnih džentlmena” predstavljaće, Jovan Lole Savić, Nebojša Dugalić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Žarko Laušević, Viktor Savić, Miodrag Dragičević, Nikola Kojo, Marko Gizdavić i Vuk Đukelić.

Broj epizoda prve sezone serije je 11, a ispod pogledajte koliko će trajati svaka epizoda.

instagram / balsadjogo

Igraju još Svetozar Cvetković, Marko Nikolić, Radovan Vujović, Igor Benčina, Nebojša Glogovac, Gorica Popović, Cvijeta Mesić, Rada Đuričin, Ivana Popović, Nikola Ristanovski, Slavko Labović, Boris Pingović, Nebojša Kundačina, Dragana Varagić, Slobodan Ćustić, Maja Šuša, Nenad Stojmenović, Nina Janković …

Miodrag Dragičević i Petar Strugar
Miodrag Dragičević i Petar Strugar / RTS

Seriju je za RTS producirao Dejan Petrović – INTERMEDIA NETWORK

Izvršni producent:  Dragan Đurković – VISION TEAM

Scenaristi: Strahinja Radetić i Balša Đogo

Reditelj: Balša Đogo

Direktor fotografije: Vladimir Ilić

Kostimografkinje:  Dragica Laušević, Jana Zaharijević i Jelena Stefanović

Scenografkinje: Zorana Petrov i Nevena Mijušković

Tonska obrada i izbor muzike: Aleksandar Protić

Montažer prve epizode: Stevan Marić

 

View this post on Instagram

 

PREMIJERA SERIJE “PET” OD SUBOTE, 9. MARTA NA RTS-U #PET #SERIJAPET @tvserijapet

A post shared by TVINEMANIA (@tvinemania) on

Izvor: RTS

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pink priprema istorijsko ljubavnu dramsku seriju “Crveni mesec”

Nova serija “Vrata do vrata” od 25.2. na SuperStar TV