in ,

Premijera filma “Psi umiru sami” na FEST-u

Debitantski dugometražni film reditelja i scenariste Nikole Petrovića „Psi umiru sami“ biće prikazan 27. februara u Kombank dvorani u srpskom takmičarskom programu predstojećeg 47. Festa.

Uloge u Petrovićevom ostvarenju tumače debitanti Srđan Petrović i Mina Obradović, zatim Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srđan Todorović, Nikola Šurbanović i Andrej Šepetkovski.

Viktor je bivši programer, koji napušta haotični život prestonice i vraća se u porodičnu kuću na Tari. Društvo mu pravi njegov najbolji prijatelj, pas Ares.

Neplanirano Viktor u svoju kuću prima Milicu, koja je privremeno došla da istražuje ekološke probleme Tare.

Milica je distancirana i tajnovita, ali izgleda da se trudi da ne remeti Viktorovu izolaciju i mir.

Viktor zatim saznaje je šef firme za koju je godinama radio u Beogradu ubijen. Inspektor Goran Mirković pokušava da reši ovo ubistvo kao poslednji slučaj u svojoj karijeri, koji postaje njegov najteži i najveći izazov, i lični i poslovni.

Film Psi umiru sami je sniman u Beogradu i na prelepim padinama planine Tare, što ovom filmu daje dodatnu vizuelnu estetiku.

Izvor: RTS, Tanjug, FAME Solutions

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Ovogodisnji 47. FEST otvara film Miljenica

Novi kviz “Igraj za zavičaj” od marta na RTS-u