in ,

Premijera filma “4 RUŽE” u Sava centru

Sinoć je u punoj sali Sava centra premijerno predstavljen debitantski film reditelja Vasilija Nikitovića “4 RUŽE”. Ispod u video snimku možete da pogledate kako je izgledao crveni tepih gde su se pojavile zvezde filma.

Film je nastajao čitavih deset godina, jer kako ističe reditelj, nije bilo sredstava, a i prva ideja je bila da se napravi mali umetnički film.

Režiju za „Četiri ruže” uradio je Vasilije Nikitović, a uloge su poverene ekipi u sastavu Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan – Gagi Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Sonja Kolačarić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Dragana Dabović, Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević, Tihomir Stanić, Jana Milić, Boris Kargotić, Sanja Mikitišin, Branko Petković…

Film “Četiri ruže” јe krimi-drama sa elementima komediјe. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom.

Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek.

U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

Nakon projekcije autorska i glumačka ekipa poklonila se publici.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Folk muzika na RTS u Novoj 2001: Lepa Lukić i „Milenijumski bal"

RTS u Novoj 2001: Lepa Lukić i „Milenijumski bal”

Vladimir Kecmanović: Želim “Ubice mog oca” da vratim na RTS