Slatke muke
Slatke muke
in ,

Poslušajte naslovnu numeru nove serije “Slatke muke”

Slatke muke

Nova serija “Slatke muke” počinje od 9. decembra na Superstar-u, a ispod možete da čujete nasluvnu numetu koju izvode Dubioza kolektiv i Andrija Milošević.

Nova serija “Slatke muke”, u Blekbuk i Fresh production kooprodukciji sa Telekom Srbija emitovaće se svakog radnog dana u 21h, od 9. decembra 2019. godine na Superstar TV.

Kompozitor naslovne numere je Brano Jakubović.

U novoj hit seriji Slatke muke, Andrija Milošević je Andrija Milošević – fiktivni lik i TV zvezda, poznati komičar, privatno manipulativan i nestrpljiv, infantilan i često arogantan, ali sa skrivenim, mekim srcem u grudima. 

Andrija je i običan, porodičan čovek koji se bori sa svakodnevnim problemima i izazovima, baš kao i svi mi – od zahtevne majke, preko nesnađenih prijatelja i dece koju brinu školske brige, pa sve do nasilnih sugrađana i grešaka u sistemu. Uslovljen svojim tvrdoglavim karakterom, Andrija upada u čudne, komične situacije i uvek pokušava da istera neku svoju pravdu, da stvari dokaže, da ih ispravi. U Andriji ćemo se prepoznati, često, svi mi jer – 

Slatke muke su serijal o našoj svakodnevici – ispričan iz ugla i kroz vizuru vrhunskog komičara.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Dug moru 2

Potvrdjena 2. sezona serije “Dug moru”

Crveni mesec - Epizoda 43

Najava za 43. epizodu serije Crveni mesec